Voorbeschouwing Quick Boys – SJC

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2018. Op sportpark Nieuw Zuid is regiogenoot SJC te gast. De blauw-witten zijn er alles aan gelegen om het kalenderjaar in stijl af te sluiten. Het duel tussen Quick Boys en SJC begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.A. de Bruijn uit Nootdorp. De wedstrijdbal wordt geschonken door Diamantsponsor Haasnoot Mode uit Katwijk. Kom naar Nieuw Zuid en steun de formatie van trainer Erik Assink in het thuisduel met SJC!

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181124_quickboys_achilles%6029/IMG_0130.jpg

Primeur
Nog nooit stonden beide ploegen tegenover elkaar in competitieverband. Aankomend weekend vindt op sportpark Nieuw Zuid de primeur plaats. Wel werden afgelopen jaren de nodige oefenduels afgewerkt tussen Quick Boys en SJC.

Stand van zaken
Met zestien punten uit vijftien duels staan de Noordwijkers momenteel op de veilige veertiende plaats op de ranglijst. De promovendus kende een stroeve start, maar de ploeg van oude bekende Sjaak Polak wist drie van de laatste vier competitiewedstrijden in winst om te zetten. Met liefst elf doelpunten is Tom Duindam, die in het verleden in de jeugd van Quick Boys speelde, de huidige clubtopscorer van de zwart-witten. Afgelopen zaterdag won SJC op eigen veld met 2-1 van VVOG. Jordy Groot, twee seizoenen geleden nog actief op sportpark Nieuw Zuid, was met twee treffers de grote man aan de Lageweg in Noordwijk.

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181124_quickboys_achilles%6029/IMG_0163.jpg

Slechte beurt
Quick Boys maakte een slechte beurt afgelopen weekend. In Amsterdam kwam de formatie van trainer Erik Assink niet verder dan een gelijkspel tegen De Dijk (2-2). In het eerste bedrijf zorgden Dennis Kaars en Raymond Baten voor een comfortabele 0-2 voorsprong, maar de thuisploeg vocht zich terug in de wedstrijd en wist uiteindelijk een punt over te houden aan de tweestrijd. Het dure puntverlies van de blauw-witten werd met gejuich ontvangen door de concurrenten Noordwijk en DVS’33 Ermelo die hun wedstrijden wél in winst wisten om te zetten.

Kijkje in eigen keuken
De technische staf van de blauw-witten kent weinig personele problemen en zal het laatste competitieduel van het jaar 2018 met een nagenoeg volledige selectie kunnen aantreden.

Derde helft
Na afloop van de derby tussen Quick Boys en SJC zal in het vernieuwde clubhuis de muzikale derde helft plaatsvinden. Het DJ-duo H+H zorgt voor de invulling van de avond.

Rondje langs de velden
Op de laatste speeldag voor de winterstop luidt het overige programma als volgt:
VVOG – Hoek
DOVO – FC Lisse
Noordwijk – De Dijk
Ajax – Jong FC Groningen
Harkemase Boys – DVS’33 Ermelo
SteDoCo – ONS Sneek
ASWH – ODIN’59
Achilles’29 – Eemdijk

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181124_quickboys_achilles%6029/IMG_0213.jpg

Geef een antwoord