Parkeergelegenheid v.v. Zwaluwen

Het sportpark van v.v. Zwaluwen is gelegen midden in een woonwijk en beschikt dientengevolge over weinig parkeergelegenheid. In overleg met de politie kan de vereniging, zij het beperkt, een aantal locaties aanwijzen waar mogelijkheid is tot parkeren. U dient er rekening mee te houden dat deze parkeergelegenheden op vijf tot tien minuten loopafstand liggen naar het sportpark van v.v. Zwaluwen. Houd hier rekening mee met uw tijd. 

Route:
Vanaf Katwijk via de A13 richting Rotterdam bij Kleinpolderplein richting Hoek van Holland (A20). Bij  de eerste afslag Vlaardingen verlaat u de snelweg en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf (Holysingel). Na 100 mtr. bij de eerste verkeerslichten weer rechtsaf de  Dillenburgsingel op. Deze weg volgen tot aan de kruising met verkeerslichten, hier rechtdoor de kruising oversteken de Zwanensingel op.

Parkeergelegenheid:
Optie 1
Na ongeveer 150 mtr.  ligt een Tenniscentrum aan de rechterhand, daar 50 mtr. voorbij zijn aan de rechterzijde vele parkeerplaatsen gratis beschikbaar. Indien deze parkeerplaats helemaal vol dan iets doorrijden tot aan de T-Kruising, hier links af de Zwaluwenlaan op.

Optie 2
Op de Zwaluwenlaan, na  ongeveer 150 mtr. linksaf en direct weer rechts af, zijn er voor de Hoge Flat  ook weer vrije parkeerplaatsen beschikbaar.

Optie 3
Op de Zwaluwenlaan, na ongeveer 150 mtr. linksaf maar dan rechtdoor de  Sperwerlaan op, zijn de tussen flats aan de linkerzijde ook weer de nodige vrije parkeerplaatsen beschikbaar.

Optie 4
Indien ook deze Parkeerplaatsen ook weer vol zijn, rijdt u terug naar de Zwaluwenlaan maar dan linksaf de Zwaluwenlaan volgen. Aan het einde van de Zwaluwenlaan T-kruising rechtsaf en de weg volgen (langs het Zwaluwencomplex)dit is de Korhoenlaan. Voorbij het voetbalveld aan uw rechterkant zijn mogelijk nog Parkeerplaatsen voor de school (Vos College) beschikbaar, anders nog 50 meter doorrijden waar aan de rechterkant een hoge flat staat met een groot gratis parkeerterrein ervoor (Eksterlaan)

Om een snelle toegang te bevorderen is het verzoek om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Toegangsprijs is € 6,50. Wij hopen op een plezierige voetbalwedstrijd Zwaluwen – Quick Boys.

Bestuur v.v. Zwaluwen

Geef een antwoord