Nieuwe website Quick Boys

Het zal de vaste bezoeker van www.quickboys.nl zeker niet zijn ontgaan: de officiële website van K.v.v. Quick Boys is vernieuwd. En dan niet een beetje vernieuwd, maar echt totaal anders: beter, mooier en duidelijker.

De techniek is nu weer ’state of the art’, evenals de vormgeving. Het laatste vertaalt zich onder andere in het feit dat de website geheel responsive is gemaakt. Dit betekent simpelweg dat het ontwerp meeschaalt met de afmetingen van het scherm waarop het wordt getoond. Dus: de website past zich aan. Of het nu een groot beeldscherm, een laptop, een tablet of een smartphone betreft.

Ook het uiterlijk voldoet weer helemaal aan de eisen van de tijd. De mogelijkheid is ook aangegrepen om een wens te realiseren die al langer leefde: meer voetbal-uitstraling. Wat ons betreft prima gelukt. Verder komen de hoofdsponsor en diamantsponsors veel duidelijker dan voorheen in beeld (overigens zonder dat het geheel als een groot digitaal reclamebord oogt). Toch een niet onbelangrijk gegeven, als je nagaat dat quickboys.nl in het afgelopen jaar ruim 2 miljoen (!) views heeft gehad.

Aan dit alles is een hele lange periode voorafgegaan van ontzettend hard werken door velen. We zullen geen namen noemen, maar in de allereerste plaats zijn dat de leden van het Webteam Quick Boys. Daarbij zijn ze op het technische vlak enorm ondersteund door medewerkers van online bureau Pebbler, terwijl Dune Reclamebureau een grote rol heeft gespeeld bij de vormgeving. En last but not least de Webredactie Quick Boys, die als altijd tekent voor actuele berichtgeving, de inhoud van de pagina’s en rondom de lancering van deze nieuwe website dan ook een flinke extra inspanning heeft geleverd.

Het ’live’ gaan vormt de bekroning op een proces van eindeloos perfectioneren en testen, maar betekent zeker niet het einde daarvan. Tussen de geweldige hoeveelheid complimenten (waarvoor we iedereen hartelijk danken) zitten hier en daar ook opmerkingen van websitebezoekers over kleine zaken die ontbreken of nog niet 100% functioneren. Dit is nu eenmaal onvermijdelijk en we zien deze website dan ook als versie 2.0. Alle feedback blijft welkom die kan helpen om straks als club een nog betere quickboys.nl 2.1 neer te zetten!

Voor de nabije toekomst staan tevens nieuwe features gepland zoals een zoekfunctie, een geïntegreerde koppeling met de webshop (met mogelijkheid van online ticketverkoop), etc.

De leden van het webteam en -redactie blijven zeer geïnteresseerd in uw mening en op- en aanmerkingen, bij voorkeur via mail: webteam@quickboys.nl (op het gebied van techniek) of webredactie@quickboys.nl (op inhoudelijk gebied).

Het bestuur van K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord