Parkeergelegenheid sportpark De Kooltuin

Zaterdag 4 oktober staat de eerste Katwijkse derby van het seizoen 2014-2015 in de hoofdklasse B op de agenda. FC Rijnvogels – Quick Boys is de affiche die deze primeur mag dragen. Een wedstrijd die naar verwachting op grote publieke belangstelling mag rekenen.

De voorverkoop van toegangsbewijzen zijn bij beide clubs vorige week al gestart. Ook deze week nog is het bij beide clubs mogelijk om in de voorverkoop een toegangsbewijs voor deze wedstrijd aan te schaffen. Klik HIER voor meer informatie over de voorverkoop. 

Rondom het sportpark alsmede in de directe omgeving bestaat een nijpend tekort aan parkeergelegenheid. Buiten dat wordt, als gevolg van de te verwachten stroom publiek voor de wedstrijd in combinatie met bezoekers voor de matineevoorstelling van de Soldaat van Oranje, grote verkeersdrukte verwacht op de toegangswegen aan de Wassenaarseweg en de 1e Mientlaan. Het dringend advies luidt dan ook om zoveel mogelijk met de fiets, brommer of scooter naar sportpark ‘de Kooltuin’ af te reizen. Om zoveel mogelijk fietsen rondom het sportpark te kunnen stallen wordt het parkeerterrein ingericht als rijwielstalling. Let verder op de aanwijzingen van de verkeersregelaars. 

Geef een antwoord