Informatie voor duel K.v.v. Quick Boys – ASWH

Ingang Zuid
Ingang Zuid zal komende zaterdag geopend zijn zodat gebruik kan worden gemaakt van parkeerplaats Zuid om vervolgens via de achteringang het sportpark te betreden.

Parkeren
Ervaring leert dat het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid over het algemeen snel  vol is waardoor naar alternatieve parkeerplekken wordt gezocht. De verbodsborden voor parkeren aan de westzijde van de Laan van Nieuw Zuid zijn verwijderd, maar dat betekent niet dat er over de hele langszijde mag worden geparkeerd. Een aantal algemene verkeersregels blijft van toepassing. Zo ook de regel dat niet hinderlijk mag worden geparkeerd. Van hinderlijk parkeren is in ieder geval sprake als andere weggebruikers door toedoen van foutieve parkeerders worden gedwongen om een verkeersovertreding te begaan door bijvoorbeeld het overschrijden van een doorgetrokken streep of het gedwongen aan de verkeerde zijde passeren van een verkeersheuvel. De veroorzaker hiervan zal worden bekeurd.

Gelet op de relatief beperkte parkeergelegenheid aan de Laan van Nieuw Zuid wordt geadviseerd gebruik te maken van Parkeerterrein Zuid en/of de Sportlaan. Via deze weg attenderen wij u op het feit dat parkeerterrein Zuid en de Sportlaan gelegen is in een zogenoemd seizoen-parkeergebied waar gedurende de periode van 1 april t/m 30 september een betaald parkeren regime van kracht is. M.a.w. u kunt komende zaterdag kosteloos gebruik maken van parkeerterrein Zuid dan wel de parkeervakken aan de Sportlaan. Bezoekers van het sportpark mogen de auto niet op de parkeerplaats van zorgcentrum ‘Salem’ parkeren; hier geldt een wegsleepregeling!  

Vanaf ongeveer 10.00 uur wordt op de wedstrijdzaterdagen de gehele hoofdingang – op het grensvlak met de Laan van Nieuw Zuid – afgesloten met paaltjes. Dit onder meer om de parkeerstrook voor autobussen, links voor de hoofdingang, vrij te houden. Geparkeerde auto’s op de busparkeerplaatsen nabij de hoofdingang kunnen worden bekeurd!
Minder valide bezoekers hebben de mogelijkheid om met een speciale pas (te verkrijgen op het secretariaat) hun vervoersmiddel nabij het hoofdveld op het plein te parkeren. Zonder pas is dit niet mogelijk!

Houd er rekening mee dat er kan worden gecontroleerd op foutparkeerders. Parkeer uw auto niet op die plaatsen waar dit niet is toegestaan. Let op de borden!

Stalling
Voor de fietsers en scooters-rijders: maak maximaal gebruik van de stalling. Verkeerd gestalde fietsen / scooters worden verplaatst; dit geldt eveneens voor de fietsen / scooters die nabij de voorkantine zijn gestald en onder de overdekte toegang van de hoofdtribune. 

De overdekte toegang tot de hoofdtribune dient representatief te zijn en niet geblokkeerd te worden door fietsen. M.n. rondom wedstrijden van Quick Boys 1 wordt een strikter beleid toegepast wanneer het gaat om het ‘illegaal’ stallen van rijwielen bij de ingang van de tribune. Dat betekent dat, indien rondom wedstrijden van Quick Boys 1 uw rijwiel bij de ingang van de tribune staat gestald, de kans bestaat dat deze wordt verplaatst naar de daartoe bestemde plaatsen hetzij achter het clubgebouw of langs de oprijlaan.

Ledenpas
Dit seizoen worden alle ledenpassen vervangen. Door middel van deze pas krijgen leden toegang bij wedstrijden van het eerste elftal. De spelende leden ontvangen de passen via de begeleider of aanvoerders. Niet spelende leden kunnen de passen ophalen op het secretariaat. U kunt deze op de dinsdag en donderdagavond ophalen tussen 19:30 uur en  21:00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 10:00 uur en  12:00 uur de passen ophalen. Neem uw oude pas mee! Dit bevordert het afhandelingsproces. Haal in ieder geval tijdig uw nieuwe ledenpas, dit bevorderd een snelle toegang tijdens de wedstrijddag. Dit geldt ook voor bezoekers die via ingang Zuid het sportpark betreden!

(BC)Ledenpas kwijt geraakt of beschadigd; neem contact op met het secretariaat (of bestuur businessclub) en vraag een nieuwe pas aan. Zonder (BC)ledenpas hebben leden geen vrije toegang! Diegenen die een beschadigde pas hebben ingeleverd dienen de nieuwe pas op het secretariaat op te halen.

EHBO
Niet alleen in de jeugdcommissiekamer maar ook tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal is altijd een EHBO-team paraat. Overkomt u iets, spreek dan direct een steward aan die ervoor zorgt dat het EHBO-team op de ‘plaats des onheils’ verschijnt.

Stewarding
U bent van harte welkom indien u interesse heeft om als vrijwilliger aan te sluiten bij de stewardgroep! U wordt ingezet bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal en zult vervolgens bemerken dat stewarding een boeiende vrijwilligerstaak is. En u heeft de mogelijkheid om, op kosten van de vereniging, de stewardcursus te volgen waarna u gecertificeerd bent als voetbalsteward! Ook als kaartcontroleur (nabij hoofdtribune) bent u welkom. Een leuke vrijwilligersjob en de wedstrijd van het eerste elftal kunt u volgen! Vraag informatie en/of meldt u aan bij: Peter Hoek, Arie Vooijs, Marcel Arkesteijn of bij één van de aanwezige stewards.

Geef een antwoord