Quick Boys – Deltasport 5-0

Quick Boys bekert verder

Na een 1 -0 ruststand wist Quick Boys, met een aantal basisspelers op de bank, in de loop van de tweede helft Deltasport verder op achterstand te zetten om vervolgens in de slotminuut de uitslag te bepalen op 5-0.afbeelding_QB-Deltasport_18-10-2014_015_3

In de eerste helft wist cupfighter Deltasport nog tegengas te bieden en zag kans een aantal doelkansen te forceren. In de loop van de eerste helft zette Quick Boys de gasten onder druk. Verdiend kwamen de blauwwitten met de rust in zicht op voorsprong, toen Thom de Vries een assist van de linkerflank van Harry Zwarthoed koppend afrondde.

In de loop van de tweede helft werd het verzet van Deltasport, vorig seizoen heel ver gekomen in het bekertoernooi, door de blauwwitten gebroken.

Doelpunten van Maarten Woudenberg, Philippe den Hartog, Thom de Vries en Jeroen Ketting deden de gasten de das om. Hoewel Deltasport nog tegenspartelde bleven de gasten onmachtig het doel van Quick Boys te vinden waardoor de ploeg van trainer Verdonkschot zich gemakkelijk wist te plaatsen voor de volgende ronde.