De Drie Dol Dwaze Derby Dagen

Op zaterdag 1 november staat sinds vier jaar de Moeder aller Derby’s weer op het programma. Op sportpark Nieuw Zuid vindt de heenwedstrijd van het duel tussen Quick Boys en Katwijk plaats. Vanaf donderdag kunnen de supporters van Quick Boys terecht op het complex om vooruit te blikken op de dorpsderby tijdens De Drie Dol Dwaze Derby Dagen.

Derby Avond

In aanloop naar deze kraker wordt op Nieuw Zuid op donderdag 30 oktober a.s. vanaf 19:15 uur wederom een zogenaamde Derby Avond georganiseerd. De organisatie is in handen van de Supportersvereniging in samenwerking met Tifosi QB.
Traditiegetrouw wordt de laatste training voor de Derby goed bezocht om de A-selectie een hart onder de riem te steken. In aanloop naar de derby traint het eerste elftal donderdagavond op het hoofdveld. De mannen van Tifosi QB draait op geheel eigen wijze een steentje bij hieraan. Na afloop van de training kunnen de spelers én supporters alvast sfeer proeven in het clubhuis onder het genot van een hapje, een drankje en muziek. Ook vindt de voorverkoop van toegangskaarten plaats (zie HIER). Kortom, kom donderdag 30 oktober naar Nieuw Zuid!

 
Quick Boys Café XXL

Op vrijdag 31 oktober van 18.00 uur tot 0:00 uur is het Quick Boys Café weer geopend, dit keer een XXL-edition. Dit alles heeft te maken met de derby tegen Katwijk die een dag later gepland staat. Coverband West Coast zal een optreden verzorgen in het Supportershome en uiteraard staan de visbakkers weer klaar voor een lekker portie kibbeling. 
Het doel van deze avonden is de saamhorigheid onder de supporters te vergroten. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek kan vooruit gekeken worden naar de wedstrijden van Quick Boys. 
Sinds de totstandkoming van de nieuwbouw is de Businessclub van Quick Boys verhuist naar haar nieuwe onderkomen. Hierdoor is de oude locatie vrij komen te staan. Enkele enthousiaste vrijwilligers hebben de locatie onder handen genomen en een nieuwe look gegeven. De supporters hebben hun onderkomen aangekleed door voetbalshawls van allerlei voetbalclubs uit de hele wereld op te hangen. Er is nog plaats voor enkele voetbalshawls, dus neem ze gerust mee!
Op de avonden waarop het Quick Boys Café is geopend, verschijnt op de website een uitnodiging. Iedereen (18+) is welkom. De deuren van het Supportershome zijn geopend van 18:00 uur tot 00:00 uur. Tot ziens in de Quick Boys Café! 

Pré Derby Party

Op zaterdag 1 november is het Supportershome geopend van 11:00-13:00 uur voor de Pre-Derby Party. De blauwwitte supporters worden van harte uitgenodigd om met elkaar op sportpark Nieuw Zuid “toe te leven” naar de Dorpsderby K.v.v. Quick Boys – v.v. Katwijk. Door de Supportersvereniging, Tifosi QB en QBF zal worden gezorgd voor een sfeervolle muzikale invulling.
Om dit feest te kunnen bezoeken dient (persoonlijk) een toegangskaart voor de wedstrijd in de voorverkoop gekocht te worden. De toegangskaart wordt gescand en vervolgens kan het Supportershome worden bezocht. Ook op vertoon van de ledenpas krijgt men toegang tot de Pre Derby Party. Na afloop van de Pre Derby Party gaat het feest op het hoofdveld verder met DJ Ary, de muzikale warming-up voor de fans. 
Laten we er met elkaar een groot succes van maken en…dat daarnaast de drie punten op sportpark Nieuw Zuid blijven! Toegang: op vertoon van toegangskaart of ledenpas. Leeftijd: 16+ 

Geef een antwoord