Zaterdag 22 november: Rad van Sinterklaas

Op zaterdag 22 november a.s. vindt in het clubhuis het Rad van Sinterklaas plaats. De loterij was in het verleden een groot succes en wordt door de vrijwilligers van Quick Boys in samenwerking met Blokker, Meesterbakker Van Maanen en Profile Paul georganiseerd in de vorm van een avondvullend programma met heel veel prijzen! Een DJ is van de partij voor de muzikale invulling van de avond. Het belooft opnieuw een geweldig evenement te worden! Iedereen gaat naar huis met een prijs!

Het clubhuis wordt tijdens het evenement omgetoverd in een groot speelgoed- en witgoedparadijs. Honderden geweldige prijzen zullen vanaf 17:15 uur, na Quick Boys – Kloetinge, worden verloot door de spreekstalmeesters Johan Varkevisser, Jan Guijt en Kees Guijt, zoals een Space Scooter, Nintento 2DS en andere computerspellen, diverse kinderfietsen, LEGO-pakketten, Playmobil-pakketten, Casio Keyboard, tablets, loopfietsen, Speelgoedwerkbank en nog veel meer. En natuurlijk mogen ook de banketletters en pepernoten van Meesterbakker Van Maanen niet ontbreken!

Ook dit jaar zijn er prijzen in de categorie huishoudelijke artikelen. Hierbij moet gedacht worden aan diverse friteuses, grillsets, magnetrons, broodroosters, kruimelzuigers, DVD-spelers, Radio/CD-spelers, waterkoker, koffiezetapparaten, stroomstrijkijzers, etc. De loterij wordt afgesloten met een superronde met een geweldige hoofdprijs: een reischeque!  

Kortom, kom zaterdag naar het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid en maak gegarandeerd kans op geweldige prijzen tijdens het Rad van Sinterklaas! De loten zijn verkrijgbaar tijdens de avond vanaf slechts 1,00 euro per stuk. Iedereen gaat gegarandeerd met een prijs naar huis! 

Geef een antwoord