Trainingsclinic jeugdtrainers Ajax voor Quick Boys E1

Aanstaande woensdag vindt in het kader van het samenwerkingsverband tussen K.v.v. Quick Boys en A.F.C. Ajax een bijzondere trainingssessie plaats op sportpark Nieuw Zuid. De spelers van Quick Boys E1 zullen van 16:00 tot 18: 00 uur worden getraind door de gediplomeerde jeugdtrainers van de Amsterdamse profclub. 

Met de projectnaam Ajax-trainingen op locatie zullen de roodwitten de kennis, visie en ervaring delen met de jeugdtrainers en – spelers van de onderbouw van de jeugdopleiding van Quick Boys. Vaak worden deze trainingen ook bezocht door oud-spelers van de Amsterdamse profclub, zoals Simon Tahamata en Tarik Oulida. Het is de eerste van de in totaal vier trainingen die door Ajax op sportpark Nieuw Zuid gegeven zullen worden. 

Overigens speelt Quick Boys E1 aanstaande zaterdag om 10:15 uur tegen Feyenoord E1. De E-pupillen gaan proberen hun ongeslagen status te verdedigen. Tot nu toe houden de talenten zich prima staande in competitie met tegenstanders als Sparta Rotterdam E1, Excelsior E1 en Feyenoord E1. 

Geef een antwoord