Donderdag 18 december: Quick Boys 1 vs. Haasnoot Wonen 1

De editie 2014 van de Quick Boys Veiling op vrijdag 28 november jl. was een daverend succes. Dankzij de zeer gewaardeerde sponsors en gulle kopers leverden de meer dan tweehonderd prachtige kavels een geweldig resultaat op. De opbrengst van het evenement zal worden besteed aan de grondige renovatie van het clubhuis van Nieuw Zuid.

Jan Haasnoot van Haasnoot Wonen (www.haasnootwonen.nl) kocht het veilingstuk dat recht geeft op het spelen van een wedstrijd tegen het eerste elftal van K.v.v. Quick Boys. Op donderdag 18 december aanstaande om 19:30 uur is de aftrap van deze vriendschappelijke wedstrijd. Na afloop van de confrontatie zal in het clubhuis de zogenaamde derde helft plaatsvinden in de vorm van een  feestavond waarbij een ieder langs deze weg wordt uitgenodigd. Er zal ook een leuke zanger aanwezig zijn en er draait een DJ!

Trainer Ted Verdonkschot van Quick Boys 1 heeft toegezegd op volle oorlogssterkte te zullen aantreden tegen Haasnoot Wonen. Jan Haasnoot heeft in aanloop naar de veilingwedstrijd zijn team versterkt met onder andere ex-eerste elftalspelers Derek van der Plas en Jan Schaap en bestuurslid Voetbalzaken Cees Haasnoot. Er zullen meer gastspelers in actie komen namens het familiebedrijf tijdens de officiële afsluiter van de eerste seizoenshelft. Scheidsrechter Stefan van Rijn zal het duel op veld 1 in goede banen moeten leiden en uiteraard is speaker Jan Guijt ook aanwezig om de muziek te verzorgen en de toeschouwers bij te praten.
Na afloop van de wedstrijd barst om 21.00 uur het feest los in de kantine waarbij de spelers van het eerste elftal, het gelegenheidsteam van Haasnoot Wonen aanwezig zijn. Uiteraard zijn ook alle supporters en vrijwilligers van de club van harte uitgenodigd om het jaar 2014 in stijl af te sluiten. Kom daarom gezellig langs op donderdag 18 december aanstaande!

 

Geef een antwoord