Stefan van Rijn wedstrijdsecretaris Quick Boys 1, 2 en 3

De functie van wedstrijdsecretaris Quick Boys 1, 2 en 3 wordt per direct bekleed door Stefan van Rijn. Hij volgt Jan Mouter op die de secretaris blijft van de ongeselecteerde seniorenteams. Gerard Freke blijft de functie van wedstrijdcoördinator van het eerste elftal uitoefenen. Van Rijn zal de wedstrijdcoördinatie van Jong Quick Boys, het tweede en derde elftal op zich nemen.

Van Rijn zal in overleg met de trainers en begeleiders van Quick Boys 1, 2 en 3 en Jong Quick Boys de oefenwedstrijden en het voorbereidingsprogramma van het seizoen 2015-2016 afstemmen. Verder zal Van Rijn zich bezighouden met:

*het onderhouden van de contacten met de KNVB met betrekking tot de door de voetbalbond vastgestelde wedstrijden;
*het onderhouden van contacten met andere verenigingen met betrekking tot officiële en oefenwedstrijden;
*het voeren van overleg met en informatieverstrekking aan de trainers en begeleiders van Quick Boys 1, 2 en 3 en Jong Quick Boys;
*de aanwezigheid gedurende wedstrijddagen en;
*het zijn van gastheer met betrekking tot de ontvangst van de tegenstanders en arbitrale trio.

Het bestuur van K.v.v. Quick Boys wil langs deze weg Jan Mouter nogmaals hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij het uitoefenen van zijn functie en wenst hem veel succes en plezier toe bij het bekleden van zijn overige functies binnen de club.

Geef een antwoord