Quick Boys bindt ook Thom de Vries

Na de contractverlenging van Joey Ravensbergen heeft Quick Boys ook eigen kweek Thom de Vries langer aan zich weten te binden. De aanvaller (22) is bezig aan zijn derde seizoen in de A-selectie van de blauwwitten. De Vries kwam in het huidige voetbaljaar tot tien optredens en wist tot nu toe vijf competitietreffers te produceren.

De Vries komt voort uit de jeugdopleiding van Quick Boys en heeft in het seizoen 2012-2013 zijn debuut gemaakt in het eerste elftal. In zijn eerste jaar als senior won de ijverige spits de beloftencompetitie met Jong Quick Boys. Vorig seizoen maakte De Vries veelvuldig zijn opwachting in de hoofdmacht van de blauwwitten. In het huidige seizoen begon de Valkenburger als aanvallende middenvelder in de basisformatie van trainer Ted Verdonkschot. Na het wegvallen van de zwaar geblesseerde Yordi Teijsse is De Vries de nieuwe aanvalsleider van Quick Boys.

Het Technisch Management is verheugd met het feit dat de club wederom een product uit de eigen jeugdopleiding langer aan zich heeft weten te binden. De beweeglijke aanvaller wil zich verder ontwikkelen op Nieuw Zuid en een vaste waarde worden in het eerste elftal van Quick Boys.

Geef een antwoord