De Jambassadors trapt jubileumjaar K.v.v. Quick Boys af

Op zondag 1 februari 2015 bestaat K.v.v. Quick Boys 95 jaar. Tijdens het jubileumjaar zullen diverse activiteiten en evenementen plaatsvinden op en rondom sportpark Nieuw Zuid. De Supportersvereniging Quick Boys organiseert op zaterdag 31 januari 2015 een groots verjaardagsfeest in het clubhuis en trapt samen met coverband Jambassadors het jubileumjaar af.

Jambassadors (www.jambassadors.nl) is een jonge, energieke coverband uit Utrecht die graag samen met Quick Boys een feestje bouwt! De band is gebaseerd op een samenwerking tussen muzikanten afkomstig van het conservatorium en anderen die hun eigen weg vinden en het podium met regelmaat betreden. De Jambassadors is een unieke coverband in samenwerking met een DJ. Door de inmiddels befaamde medleys en mash-ups die de band speelt en de DJ die tussen en na de sets het feest niet warm, maar heet houdt, blijft de energie de hele avond hoog. Kortom, de kans is groot dat de Jambassors het dak van de kantine eraf zal spelen op zaterdag 31 januari!

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De tickets zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden van de Supportersvereniging op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur en zaterdag rondom de (oefen)wedstrijden van het eerste elftal. Zorg dat je aanwezig bent op het verjaardagsfeest van onze club!

Datum: zaterdag 31 januari 2015
Start: 20.00 uur
Kaarten: 7,50 EUR in de voorverkoop (10,00 EUR aan de deur);
Toegang: 16+
Alcohol: 18+

Geef een antwoord