Teambuildingsessie stewardgroep bij AV Rijnsoever

Ook tijdens deze winterstop heeft weer een flink aantal stewards deelgenomen aan de inmiddels traditionele teambuildingsessie in de Krachtsportruimte van Atletiekvereniging Rijnsoever.

Onder toeziend oog van een tweetal instructeurs leefden de Quick Boys stewards zich uit op uiteenlopende fitnesstoestellen zoals de crosstrainer, de loopband, de roeitrainer, de hometrainer, enz. Voor het kweken van extra spierballen werd ook uitgebreid gebruik gemaakt van de aanwezige krachttoestellen.

Na een rustig begin werden de krachttoestellen al snel van extra gewichten voorzien. De been-, arm-, buik- en rugspieren werden goed getraind hetgeen bij menig steward achteraf ongetwijfeld de hiermee gemoeide spierpijn zal opleveren.

Naarmate de training vordert, de vermoeidheid toeslaat en de nodige zweetdruppels het lichaam hebben verlaten, worden de apparaten ingeruild voor goede gesprekken over het verloop van de eerste competitiehelft en, belangrijker, het verwachtingspatroon voor de tweede competitiehelft. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de middag elders in het clubhuis van AV Rijnsoever voortgezet en uiteindelijk afgesloten met de conclusie dat soortgelijke trainingen zeker voor herhaling vatbaar zijn. 

De stewardgroep K.v.v. Quick Boys is AV Rijnsoever / Krachtsport zeer erkentelijk voor de gastvrijheid, het gratis ter beschikking stellen van de accommodatie en de begeleidende instructie.

 

Geef een antwoord