Parkeergelegenheid sportpark Duinwetering

Gelet op de te verwachten publieke belangstelling voor de wedstrijd Noordwijk – Quick Boys van zaterdag 24 januari aanstaande vraagt het bestuur van v.v. Noordwijk aandacht voor het volgende.

Parkeren
Normaliter is er voldoende parkeergelegenheid rondom sportpark Duinwetering.  In verband met het vrijhouden van de uitrit van de brandweerkazerne en met oog op de veiligheid bij het aanrijden van hulpdiensten is het voor auto’s en bussen verboden te parkeren op of langs de inrit naar het sportpark. Aan de Duinwetering zelf is het eveneens verboden te parkeren.
Er is gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats tegenover de ingang van het sportpark, maar ook op de nieuwe parkeerplaats achter het Northgo College. Deze parkeerplaats is te bereiken over de brug vanaf de Duinwetering. Vanaf de rotonde bij de benzinepomp is deze brug de vierde mogelijkheid om linksaf te slaan vanaf de Duinwetering.

Fietsen, scooters en brommers
Indien u met de fiets, scooter of brommer naar Noordwijk reist kunt u uw vervoermiddel plaatsen in de fietsenstalling van het Northgo College. U wordt verzocht aanwijzingen van eventueel aanwezige politiefunctionarissen, stewards of verkeersregelaars op te volgen.

Geef een antwoord