Quick Boys 2 in Wales

Na een korte winterstop hebben de jongens van Quick Boys 2 dinsdag 6 januari jl. de training weer hervat om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Na twee trainingen die week, stond het weekend van 10/11 januari in het teken van teambuilding.

Dit weekend werd een wedstrijd bezocht in Wales, te weten Swansea City – West Ham United. Zaterdagmorgen om 08:00 uur werd verzameld op Schiphol. Het oorspronkelijke vluchtschema gaf aan dat we hier 09:45 uur zouden vertrekking, maar dit werd door storm en de daarbij horende vertraging pas 12:10 uur.

Het gezelschap van 43 personen bestond niet alleen uit de selectie en staf van Quick Boys 2, maar ook uit mensen die het tweede elftal een warm hart toedragen. Aangekomen in Bristol stond de bus al klaar om ons naar Swansea te brengen. Door de vertraging gingen we hier rechtstreeks naartoe, de chauffeur bracht onze bagage naar het hotel, zodat we niks van de wedstrijd zouden missen.

Precies om 15:00 uur zaten we in het stadion. Na een matige eerste helft en een betere tweede helft was de eindstand van 1-1 wel terecht. Na de wedstrijd werd het hotel opgezocht en konden de jongens zich opmaken voor een avond/nacht in Swansea, waarvan gretig gebruik werd gemaakt.

Na een korte nacht, die voor enkelen wel heel kort was, was het tijd voor een echt Engels ontbijt. Hierna vertrokken wij weer naar Bristol voor de terugreis. Met de wind mee en een pittige landing zetten we, zonder vertraging, op zondag weer voet op Nederlandse bodem.

Wij als selectie en staf willen de mensen bedanken die dit allemaal voor ons mogelijk hebben gemaakt!
Leen van der Boon
Begeleider Quick Boys 2

Geef een antwoord