Ruben van der Does blijft behouden voor Quick Boys

Het keepersgilde van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys voor volgend seizoen is compleet. Ruben van der Does zal samen met Martijn de Zwart en nieuwkomer Raymon Kuipers de strijd aangaan om een plaats onder de lat. De talentvolle doelman is bezig aan zijn vijfde seizoen in de hoofdmacht van de blauwwitten.

De 23-jarige Van der Does is een van de exponenten uit de jeugdopleiding van de club die volgend seizoen onderdeel uitmaakt van het keurkorps van trainer Jan Zoutman. Vorig seizoen maakte de geboren Valkenburger zijn officiële debuut als basisspeler in het eerste elftal van Quick Boys in de uitwedstrijd tegen DVS’33 Ermelo. Ook in het huidige seizoen ontwikkelt Van der Does zich uitstekend. Onder leiding van keeperstrainer Patrick de Groot zal hij komend jaar zijn kwaliteiten verder kunnen bijschaven.

Het Technisch Management wil Van der Does langs deze weg nogmaals feliciteren met zijn nieuwe contract en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn sportieve carrière op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord