Quick Boys strikt Mohamed El Osrouti

Met ingang van volgend seizoen speelt Mohamed El Osrouti op sportpark Nieuw Zuid. De talentvolle aanvaller komt over van zondagtweedeklasser TAC’90 uit Den Haag, de club waarmee hij onlangs de titel won. Met het aantrekken van aanvaller El Osrouti hebben de blauwwitten meer mogelijkheden op beide vleugels. 

Bij TAC’90 groeide de 22-jarige El Osrouti in het huidige seizoen uit tot de wekelijkse uitblinker en had hij met negentien treffers en de nodige assists een groot aandeel in het kampioenschap van de Hagenaars. De buitenspeler, die nog even op proef was bij ADO Den Haag, wekte met zijn prestaties de interesse van onder andere Quick Boys. Technisch manager Gert Aandewiel motiveert: “El Osrouti is een beloftevolle speler die is opgevallen bij onze scouts. Wij hebben hem veelvuldig bekeken. Hij koppelt snelheid aan techniek, heeft een uitstekende individuele actie in huis en beschikt bovendien over scorend vermogen. Bij Quick Boys zal hij de tijd krijgen om zich aan te passen aan het hogere niveau en kan hij zich verder te ontwikkelen als voetballer.” 

El Osrouti was afgelopen zaterdag op Nieuw Zuid aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Quick Boys en RVVH. “Ik heb genoten van de ambiance. Regelmatig bezoek ik een wedstrijd van een top- of hoofdklasser, maar er zijn weinig clubs met zulke meelevende supporters. Ook de organisatie en de accommodatie zijn geweldig en zeker profclubwaardig”, reageert de Hagenaar.
De linksbenige aanvaller, die al langer de wens had om de overstap naar het zaterdagvoetbal te maken, heeft bewust voor Quick Boys gekozen. “Voor mijn gevoel ben ik toe aan een stap hogerop. Dat is beter voor mijn ontwikkeling als voetballer, al heb ik nog heel veel te leren. Met name op tactisch vlak kan ik nog veel winst boeken. Wat dat betreft heb ik heel veel vertrouwen in Jan Zoutman. Hij is een trainer die heeft bewezen goed met jonge spelers te kunnen werken.”
Als senior wist El Osrouti met zijn clubs tot nu toe ieder seizoen te promoveren. “Met TAC’90 ben ik nu twee keer achter elkaar gepromoveerd. Ook met S.C.S.V. De Ster, mijn vorige club, ben ik kampioen geworden. Hopelijk kan ik deze lijn bij Quick Boys doortrekken”, lacht El Osrouti.

Quick Boys wil El Osrouti langs deze weg alvast van harte welkom heten en wenst hem veel succes toe bij zijn nieuwe uitdaging op sportpark Nieuw Zuid. 

Foto’s met dank aan Bert Tielemans (www.berttielemans.nl)

Geef een antwoord