Team De Brug Katwijk bedankt Quick Boys

Team De Brug Katwijk heeft ook dit jaar weer meegedaan met Cycle for Hope. In 48 uur hebben de teamleden meer dan 1.200 kilometer door heel Nederland fietsen. Dag en nacht!

Team De Brug Katwijk, met onder andere Sfeercommissielid Mark Scheepmaker, supporter Jan Remmelzwaal en oud-eerste elftalspeler Floor van Duijn in de gelederen, hebben de loodzware tocht op zaterdag 26 juni rond 17:00 uur volbracht nadat ze 48 uur eerder gestart waren bij Dorp de Hoop in Dordrecht.

Het was zwaar, de wind zat vooral de laatste etappes niet mee en er was weinig tijd om te slapen tussen de etappes door, maar ondanks dat was het een onvergetelijke tocht. Omdat er ook deelnemers (begeleiders maar ook renners) meerijden die nog onder behandeling zijn bij de Hoop of de Brug weet je als deelnemer exact waarom je deze uitdaging bent aangegaan.

De totale opbrengst van Cycle for Hope 2015 stond bij de finish in Dordrecht op ruim 400.000 Euro. Geld wat door de Hoop en de Brug wordt gebruikt om daklozen, verslaafden, kwetsbare vrouwen, kinderen en tieners te helpen.

Team de Brug wil Quick Boys hartelijk bedanken voor het ter beschikking stellen van twee busjes die ingezet zijn als “volgauto’s” achter de teams aan. De busjes waren zowel tijdens de etappes (bevoorrading renners) maar ook tussen de etappes door (uurtje slapen) van grote waarde.

Geef een antwoord