Bijeenkomst Quick Boys 1, 2 en 3 voor 2015-2016

Op donderdag 11 juni jl. zijn de selecties van Quick Boys 1, 2 en 3 voor het komende seizoen voor het eerst bij elkaar gekomen. De kennismaking vond plaats in het sponsorhome.

Omdat voorzitter Henk-Jan van Maanen wegens zakelijke verplichtingen later op de avond zou aanschuiven werd iedereen kort welkom geheten door bestuurslid Voetbalzaken Cees Haasnoot, waarbij tevens een aantal algemene zaken aan bod kwamen. Daarna werd het stokje overgenomen door technisch manager Gert Aandewiel. De complete staf werd voorgesteld aan de selectie (en aan elkaar) en datzelfde gebeurde vervolgens met de nieuw aangetrokken spelers.

Na enkele mededelingen van Gert Aandewiel voor de gehele groep vond er een splitsing plaats: een deel van de groep ging aan de slag met de medische staf voor het zogenaamde ‘meten en wegen’. Wat overbleef waren de selectiespelers van Quick Boys 1, aangevuld met een zestal beloftevolle spelers uit eigen gelederen die dit seizoen de kans krijgen om mee te trainen met groep 1.

De technisch manager had nog enkele specifieke mededelingen en de nieuwe hoofdtrainer Jan Zoutman verzorgde een uitgebreide presentatie. Na een kort woord van de inmiddels gearriveerde voorzitter was het ook voor deze groep tijd voor meten en wegen en kleding passen. Bovendien vond de formele ondertekening van de contracten plaats. Het definitieve contract van kersverse aanwinst Jerghino Sahadewsing wordt op later moment ondertekend. Klik HIER voor de foto’s van de ondertekening van de verbintenissen. 
Daarna was het tijd kennis te maken of bij te praten onder het genot van een drankje, ter afsluiting.

Op deze avond is ook het voorbereidingsprogramma van Quick Boys 1 bekendgemaakt. Op maandag 20 juli om 19:30 uur staat de eerste training van groep 1 gepland. Van vrijdag 24 juli tot en met zondag 26 juli zit de A-selectie in de Ardennen voor een teambuildingsweekend. Op zaterdag 1 augustus (15:00 uur) staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Op Nieuw Zuid is Kozakken Boys, de kampioen van de Topklasse van de zaterdagamateurs, de tegenstander. 
Ook dit jaar doet Quick Boys mee aan het Vallei & Rijn Toernooi in Veenendaal. Op donderdag 6 augustus (18:45 uur) is gastheer GVVV de opponent. Twee dagen later, op zaterdag 8 augustus om 14:00 uur, speelt Quick Boys tegen DVS’33 Ermelo, de nieuwbakken Topklasser. Op de Open Dag op zaterdag 15 augustus (17:00 uur) speelt Quick Boys tegen oude bekende HSC’21 uit Haaksbergen. Het laatste oefenduel van de voorbereiding staat gepland op dinsdag 18 augustus om 19:30 uur. Dan spelen de blauwwitten tegen Forum Sport.
Op zaterdag 22 augustus, dinsdag 25 augustus en zaterdag 29 augustus staan de poulewedstrijden van het districtsbekertoernooi op het programma. De tegenstanders zijn nog niet bekend. Op zaterdag 5 september gaat de competitie van start voor de formatie van trainer Jan Zoutman.

Geef een antwoord