Actie: aanschaf rolstoelbus t.b.v. ons G-voetbal!

Na één seizoen is het G-voetbal al niet meer weg te denken bij Quick Boys. Het was een heel mooi jaar, waarin we gestart zijn met 7 spelers en 3 trainers. Dit is niet onopgemerkt gebleven binnen en buiten de club, en blijven we maar groeien. In het aankomende seizoen bestaat het G-voetbal al uit 18 spelers en 10 trainers/begeleiders.
We hebben grootse plannen om het G-voetbal bij Quick Boys nog meer op de kaart te zetten. Zo zijn we achter de schermen hard bezig om naast het seniorenteam ook een jeugdteam op te zetten. Ook gaan we een uniek G-voetbaltoernooi organiseren, waaraan G-teams uit heel Nederland en zelfs het buitenland zullen deelnemen.

Quick Boys G-voetbal is voor iedereen met een beperking. Of dat nu verstandelijk, lichamelijk of beiden is: iedereen is welkom.
We hebben leden die zijn gebonden aan rolstoel en scootmobiel. Wanneer we ons moeten verplaatsen naar wedstrijden en toernooien kunnen zij niet mee. Dat is natuurlijk niet de bedoeling: ook deze leden moeten wat Quick Boys betreft de mogelijkheid krijgen om mee te reizen naar wedstrijden en toernooien bij andere verenigingen. Daarom is het G-team op zoek naar een rolstoelbus.

Helaas kosten deze bussen erg veel geld. Het G-team heeft echter niet stilgezeten en is al druk bezig met het werven van sponsoren. De aanschaf van een degelijke rolstoelbus vergt een bedrag van € 10.000. Op dit moment hebben we van onze sponsors al toezeggingen voor iets minder dan de helft van dit bedrag. Daarom willen wij als G-voetbal Quick Boys vragen of u bereid bent om ons ook te ondersteunen, zodat onze rolstoelgebonden leden volledig betrokken kunnen worden bij het G-voetbal. Helpt u ons mee om deze wens te realiseren.?

DOET U MEE? WE HEBBEN NOG € 5000 NODIG!
 
Hier krijgt u ook iets voor terug: naar gelang uw bijdrage komt uw naam/bedrijfslogo op de bus te staan.
We hopen van harte dat we met uw hulp de aanschaf van een rolstoelbus kunnen realiseren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met
 
Kees van Voorst (manager G-voetbal): mobiel 06-47392374, e-mail keesenpetra2009@hotmail.com
  of
Mark Scheepmaker (begeleider G-voetbal): mobiel 06-52758517, e-mail gizmoscheepmaker@gmail.com

Geef een antwoord