Inleveren trainingsmaterialen en kledingpakketten

Een goede gewoonte aan het einde van het seizoen is het innemen van alle sleutels van de ballenhokken en het innemen van de trainingsmaterialenmaterialen zodat alles weer in orde gemaakt kan worden voor het nieuwe seizoen. Hiervoor zijn Leon Beugelsdijk (06-14417806, leon.beugelsdijk@casema.nl) en Leo Bellekom (06-41215525, leo.bellekom@hetnet.nl) bereid gevonden om alles in goede banen te leiden. Op de volgende momenten kunnen de spullen worden ingeleverd:

Maandag 29 juni
De A-B en C junioren
Vrouwen 2, MB1 en MC1
Van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: kleedkamers

Dinsdag 30 juni
De D-E-F en de landenteams
Van 19.00 uur tot 21.00 uur
Locatie: kleedkamers

In aansluiting op bovenstaande verzoek van Leo en Leon betreft het inleveren van de trainingsmaterialen worden de begeleiders/trainers ook verzocht om op genoemde data en tijden de kleding(pakketten) van het Jeugdkledingplan in te leveren.  

Het is de bedoeling dat de begeleiders/trainers ervoor zorgen dat de spullen compleet worden ingeleverd. Aanstaande zaterdag worden de laatste wedstrijden gespeeld op onze Clubdag en dit is een mooie gelegenheid om ervoor te zorgen dat alle spullen worden ingezameld en gecontroleerd op compleetheid en eventuele beschadigingen.

Opmerking: Indien iemand spullen kwijt heeft gemaakt of dusdanig heeft beschadigd, dan dient deze persoon (of via de begeleider/trainer) dit direct te betalen.

Voor de selectieteams geldt:
*Tas
*Jas
*Trainingspak met sponsornaam
*Donkerblauwe/zwarte trainingspak
*Wit inloopshirt
*Blauw training set
*Tas met tenues (let op: inclusief de zwart voetbalbroekjes met sponsornaam Haasnoot Vis erop)  

Voor de ongeselecteerde teams geldt:
*Tas met tenues (let op: inclusief zwart voetbalbroekjes (met sponsornaam Haasnoot Vis erop)  

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en een fijne zomer toegewenst.

 

Met vriendelijke groeten,

Commissieleden Jeugdkledingplan

 

Geef een antwoord