10e editie Keepersdag Duin- en Bollenstreek

Het duurt nog even, maar op 21 oktober vindt de 10e editie van de Keepersdag Duin- en Bollenstreek plaats, een jubileum dat uiteraard gevierd zal worden.

 

De Keepersdag is bedoeld voor alle keepers van de F-pupillen t/m de A-junioren. Foreholte uit Voorhout is dit jaar de organisator van de Keepersdag. Naast Quick Boys zijn ook VVSB, Ter Leede en FC Lisse aanwezig. Inschrijven voor deze dag is reeds mogelijk, via www.keepersdag.eu. Je kunt je ook via de mail aanmelden, bij Hans Schoneveld (hans.schoneveld@gmail.com). De keepersdag kost voor de keepers van Quick Boys €10,- , de rest voor hen wordt financieel mogelijk gemaakt door de Club van 100. Waarvoor dank! 

Om 08:45 uur verzamelen we in de kantine van Foreholte. Hier krijg je te horen in welke groep je zit. In deze groep zitten dan allemaal keepers van jouw leeftijd en niveau. Tijdens het ochtendprogramma krijg je onder leiding van ervaren keeperstrainers en -begeleiders allerlei oefeningen. Het middagprogramma zal voornamelijk bestaan uit spelletjes (zoals ‘latjetrap’). Rond 16:00 uur is de dag afgelopen. Tussen de programma’s door en in de pauzes is er eten en drinken.

Met sportieve groet,

Keepersopleiding Quick Boys

Geef een antwoord