Quick Boys nipt onderuit tegen FC Lisse

Op sportpark Nieuw Zuid heeft Quick Boys de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Lisse met 2-3 verloren. De formatie van trainer Jan Zoutman, die de nodige talenten speeltijd gunde, leidde bij rust met 1-0 dankzij een eigen doelpunt van FC Lisse-speler Niels Buijs.
Diezelfde Buijs kopte na rust in het goede doel en bracht de bezoekers op gelijke hoogte. Het venijn van het oefenduel zat in de staart. Invaller Mike van Zanten, terug van een blessure, bracht FC Lisse tien minuten voor tijd op voorsprong. Na een fraaie aanval van de thuisploeg, met een zeer verdienstelijk spelende Dennis van der Plas, scoorde Yuri Guijt op aangeven van Houwaart: 2-2. De winst ging uiteindelijk naar de zaterdagtopklasser doordat Koen Fokkema keeper Ruben van der Does wist te passeren: 2-3.