Jeugdleden maken kans op fraaie prijzen met verkoop van kerstloten

Beste jeugdleiders,

Hierbij een oproep aan jullie allen om van de Quick Boys Kerstloterij 2015 een groot succes te maken. In plaats van de Grote Clubactie en de Speculaaspoppenverkoop is besloten om alle aandacht te vestigen op de Quick Boys Kerstloterij.

De opbrengst is bedoeld voor het vernieuwen van de koffiecorner bij veld 4, zie bijlage.

*Voor de A-, B-, C-, D- en het G-team hebben we het volgende prijzenpakket:
Bij verkoop van 500 loten of meer krijgt het team dat de meeste loten verkoopt een geheel verzorgde Teambarbecue. En bij verkoop van iedere 50 loten ontvangt de verkoper 5 consumptiebonnen.

*Voor de Landenteams, F- en E-teams hebben we een ook een fantastisch prijzenpakket:
Namelijk, een IPad, gesponsord door DIXONS, voor diegene die de meeste loten verkoopt en diverse bonnen van de Quick Boys Shop voor diegenen die ook heel veel loten verkopen. En natuurlijk is er ook een teamprijs: het bezoeken van een oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal met je elftal!

De inschrijfformulieren kunnen door de jeugdleiders op donderdag 26 november a.s. worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat, zodat deze op zaterdag kunnen worden uitgedeeld aan de spelers.

Het is de bedoeling dat de jeugdleden op inschrijving de loten verkopen. Daarvoor kunnen zij de inschrijfformulieren gebruiken. Het lotengeld kan tegelijk met de inschrijfformulieren worden ingeleverd. Het inleveren kan op woensdag 9 december van 16:00 tot 17:30 uur en op zaterdag 12 december van 9:00 tot 12:00 uur in de Quick Boys Shop. Vervolgens zullen zij het aantal loten ontvangen die zij op inschrijving verkocht hebben.

De loten kunnen ook per stuk worden verkocht, maar de boekjes dienen wel geheel van de hand gedaan te worden. Succes met de verkoop van de loten!

Quick Boys Kerstloterijcommissie

Geef een antwoord