FIFA toernooi voor de A-, B- en C-junioren

Op maandag 28 december 2015 organiseert de Jeugdactiviteitencommissie voor de eerste maal het FIFA Playstation Game Toernooi. De winnaar mag zich de eerste Quick Boys FIFA kampioen noemen! Alle A-, B- en C-junioren mogen aan het toernooi deelnemen.

Er wordt gestreden in koppels van 2 spelers. Om 14:00 uur is de C-jeugd aan de beurt, tot circa 18:00 uur. Let op: er kunnen maximaal 64 spelers deelnemen, dus vol = vol! De winnaars plaatsen zich direct voor de landelijke FIFA-finale in het Philips Stadion in Eindhoven, alwaar de Nederlandse kampioenschappen Word FIFA Games worden georganiseerd.

Later op de dag binden de A- en B-jeugd de strijd met elkaar aan. Ook hierbij geldt een maximum van 64 spelers. Zij zullen spelen van 18:00 – 22:00 uur.

Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 17 december, via het inschrijfformulier in de bijlage. De kosten bedragen slechts €3,-, hetgeen incl. patat en consumptie is. Thuis zitten is nog duurder! Het toernooi wordt georganiseerd met financiële hulp van de Club van 100, waarvoor onze dank.

De finales worden gespeeld op een levensgroot scherm van 4 bij 4 meter, zodat we met z’n allen kunnen genieten van de allesbepalende en zinderende finale van het toernooi. Om teleurstellingen te voorkomen, is het advies je zo snel mogelijk in te schrijven, gezien het maximum aantal deelnemers. Heb je geen partner om een koppel mee te vormen? Geen probleem, dan wordt daarvoor gezorgd.

Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Jan Kuijt, in het Honk of het Koffiehokje.

FIFA_Toernooi_inschrijfformulier

Geef een antwoord