Stenenactie Nieuw Zuid: bestel nu je steen met je naam!

De verkoop van de stenen voor de nieuwe entree van Nieuw Zuid is nog steeds in volle gang!

Het visitekaartje van Quick Boys – de entree van Nieuw Zuid – dient z’n ‘ziel’ weer terug te krijgen! Het oude vertrouwde toegangshek, maar dan in een prachtig gemoderniseerd jasje waarmee we als club weer vele jaren vooruit kunnen.

Je bent in de gelegenheid om voor € 80,- een steen aan de zuidzijde van de muur bij de nieuw te bouwen entree te kopen, of mooier gezegd: te ‘adopteren’. Zo bouw je niet alleen mee aan ons mooie sportpark maar zal tevens jouw naam worden vereeuwigd op Nieuw Zuid!

Het eerste doel hiervan is minimaal voldoende middelen op te brengen om de entree te bekostigen. Maar we hopen op een meer-opbrengst. Het streven is om minimaal 750 stenen te verkopen, zodat er ook een tweede doel wordt bereikt: een belangrijk steentje bijdragen aan de realisatie van de nieuwe koffiecorner. Het één hangt dus samen met het ander.

Lees hier meer uitleg over de doelen van diverse acties bij Quick Boys en hoe de ingezamelde middelen uiteindelijk zijn of zullen worden besteed.

Onderaan dit bericht vind je ook nog een filmpje waarin Martin Haasnoot meer uitleg geeft over de actie en Derek van der Plas aangeeft waarom hij een steen doneert.

Er is reeds een flink aantal bestellingen voor stenen binnengekomen. Wacht niet te lang! Zo ben je gegarandeerd van een plek in de muur en komt er bovendien voor de club en jullie als leden ook eerder duidelijkheid wat we met de opbrengst kunnen realiseren. De planning van eventuele bouwwerkzaamheden en alles wat er bij komt kijken vraagt tenslotte ook de nodige tijd.


Let op! Je kunt hier of middels de button hieronder je steen bestellen en direct afrekenen. Het is slechts mogelijk om één steen per transactie te bestellen. Indien je een eventuele tweede, derde, etc. steen wilt bestellen, dan zul je de bestelprocedure moeten herhalen. Na iedere bestelling ontvang je een bevestigingsmail met bijbehorende certificaat.

De naam zoals die op de steen zal worden gegraveerd zal worden gebaseerd op wat je in de velden Voornaam*, Tussenvoegsel(s) en Achternaam* bij de persoonsgegevens hebt ingevuld.
* = verplicht

bestel_button

Let op: fictieve namen zijn niet toegestaan. Indien nodig zal de commissie contact opnemen met de koper over de te graveren naam.


Bestuurslid Martin Haasnoot licht in onderstaand filmpje toe waarom er een nieuw toegangshek moet komen en wat de stenenactie precies inhoudt. Ook wordt oud-eerste elftalspeler Derek van der Plas gevraagd naar zijn motivatie om een steen te doneren.

 

nieuw-zuid-muur-met-namen

Geef een antwoord