Schitterende opbrengst Oudejaarsborrel bestemd voor Fay's Run voor KiKa

Het is bij Quick Boys gebruikelijk dat de opbrengst van de Oudejaarsborrel wordt geschonken aan een goed doel. Zeer recent is Fay, dochter van spelend lid Herman Janssen en kleindochter van de zeer gewaardeerde vrijwilliger Henk Janssen, overvallen door acute leukemie. Daarnaast is ook het trieste verhaal over jeugdlid Levi Rovers bij veel mensen bekend. Het moge derhalve duidelijk zijn dat de opbrengst van de borrel niet beter besteed zou kunnen worden dan aan Stichting KiKa.

Door de inzet van veel vrijwilligers, de sponsorbijdrage van Huug van Beelen, het visbakken door John van der Plas en de massale opkomst is de Oudejaarsbijeenkomst een groot succes geworden. De opbrengst bedroeg € 1.000,- en ook de fooienpot ter grootte van € 500 werd geschonken aan het goede doel. Voorwaar een schitterend resultaat ten bate van de actie Fay’s Run voor Kika van maar liefst € 1.500.

Vorige week is het bedrag symbolisch overhandigd aan Fay in de vorm van een fraaie cheque. Op de foto is de altijd lachende Fay te zien met haar vader Herman. Hoewel de vooruitzichten vooralsnog goed zijn, heeft Fay nog een lange weg te gaan. Gelukkig houdt zij zich heel erg sterk. Levi heeft inmiddels het hele ellendige traject goed doorlopen en zal, zoals het er nu uitziet, zijn normale leventje weer op kunnen gaan pakken.

Geef een antwoord