Jeugdig Quick Boys verslaat Voorschoten’97 in oefenduel

Gisterenavond heeft Quick Boys de vriendschappelijke wedstrijd tegen Voorschoten’97 winnend afgesloten. Een jeugdig Quick Boys versloeg de zaterdageersteklasser met 5-1. Halverwege het duel was deze stand al bereikt. 

In het eerste kwartier vielen vier doelpunten te noteren. Thomas de Vries, Max van Steen en een eigen doelpunt van de bezoekers zorgde voor een 3-0 voorsprong van de blauwwitten, terwijl Voorschoten’97 uit een hoekschop ook eenmaal het doel wist te vinden. In het restant van het eerste bedrijf waren Arie de Vreugd en andermaal Thomas de Vries trefzeker namens de thuisploeg.

Na de doelwisseling kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. Wel mocht een tweetal eerstejaars A-junioren en één tweedejaars A-junior hun opwachting maken binnen de lijnen. Peter Kuijt, Tim Bloemendaal en Henk van Schaik maakten hun officieuze debuut in de hoofdmacht van Quick Boys. Kortom, een nuttige oefenwedstrijd waarbij diverse spelers ritme konden opdoen en enkele jeugdspelers mochten ruiken aan het echte werk. 

Geef een antwoord