Quick Boys verlengt met Robert Steemers

Het Technisch Management van de club heeft het contract van Robert Steemers verlengd. Hierdoor zal de vleugelaanvaller, die tot op heden in veertien van de vijftien competitiewedstrijden aan de aftrap is verschenen, ook in het seizoen 2016-2017 actief zijn op sportpark Nieuw Zuid.

De 24-jarige Steemers kwam aan het begin van het lopende voetbaljaar over van Ter Leede. in zijn eerste seizoen bij de blauwwitten is de inwoner van Voorschoten goed voor vier doelpunten en drie assists. De rappe voorhoedespeler is uitstekend aan de tweede seizoenshelft begonnen. Onlangs was Steemers in Sassenheim met twee doelpunten en twee beslissende voorbereidende acties de grote man in de uitwedstrijd tegen zijn oude club. De stijgende lijn in zijn prestaties heeft hem derhalve een nieuwe verbintenis opgeleverd. Het Technisch Management is van mening dat Steemers met zijn specifieke kwaliteiten de komende jaren van grote waarde voor Quick Boys kan zijn.

Langs deze weg wordt Robert Steemers van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe verbintenis waarmee hij de vijftiende speler is van de huidige A-selectie die ook volgend seizoen de clubkleuren van Quick Boys zal verdedigen.

Geef een antwoord