Supportershome geopend

Kom vrijdag naar het QBF-cafe
Van 16.00 uur tot 20.00 uur is het Supportershome geopend voor iedereen die na een lange week werken trek hebben in een versnapering en alvast vooruit willen beschouwen op de wedstijd tegen Sportlust ’46. Voor de liefhebbers wordt er ook een lekker visje gebakken.

Doel
Het doel van deze avonden is de saamhorigheid onder de supporters te vergroten. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek kan vooruit gekeken worden naar de wedstrijden van Quick Boys. Incidenteel komen ook enkele spelers van de A-selectie langs, zodat de band tussen de selectie en supporters wordt aangehaald.

Locatie
Sinds de totstandkoming van de nieuwbouw is de Businessclub van Quick Boys verhuist naar haar nieuwe onderkomen. Hierdoor is de oude locatie vrij komen te staan. Enkele enthousiaste vrijwilligers hebben de locatie onder handen genomen en een nieuwe look gegeven.
De supporters hebben hun onderkomen aangekleed door voetbalshawls van allerlei voetbalclubs uit de hele wereld op te hangen. Er is nog plaats voor veel meer voetbalshawls.

Uitnodiging
Op de avonden waarop het Supportershome is geopend, verschijnt op de website een uitnodiging. Iedereen, jong en oud, is welkom. De deuren van het Supportershome zijn geopend van 16:00 uur tot 20:00 uur. Tot ziens in het QBF-café!

Geef een antwoord