Donderdag 2 juni: Culinaire Avond

Op veler verzoek wordt dit jaar voor de vijfde keer een Culinaire Avond georganiseerd. De vorige edities waren telkens zo’n groot succes dat velen om een herhaling hebben gevraagd. Welnu, in het kader van de Quick Boys Familiedagen 2016 organiseert de commissie extra grote en bijzondere Culinaire Avond op donderdag 2 juni aanstaande.

Dit evenement zal plaatsvinden op het evenementenplein. Het plein zal op professionele wijze worden omgetoverd tot een culinair dorp, De avond begint om 19.30 uur. Een groot aantal koks verzorgt gedurende de avond een aantal demonstraties rondom enkele thema’s, zoals barbecue en lekkere hapjes die je thuis kunt klaarmaken. Verder zal er dit jaar nog meer medewerking worden verleend door de lokale horeca. Ook de succesnummers van de vorige jaren (oesters, carpaccio, cressen, de kazen van Reypenaer, de overheerlijke zalm, etc.) zullen weer aanwezig zijn. En natuurlijk zijn er weer heel veel wijnen te proeven.

De Culinaire Avond wordt mede mogelijk gemaakt door:
Beachclub Zomers, Grillbar Ruig, Het Wapen van Kattuk, Slijterij Krijgsman, Reypenaer Kaas, Boschy Paling, Wantveld Beachclub, Polaris/1Bite products, Strandrestaurant D(e)ining 19, Wijnkoperij Katwijk, Worstenmakerij Katwijk, Roots Fishsmokery.

Er is een gelimiteerd aantal kaarten te koop a € 30,00 per stuk. Alle happen en wijnen zijn hierbij inbegrepen. Verdere info en kaartverkoop: Huug van Beelen (06-20004698) en Marijke Barnhoorn.

 

Geef een antwoord