Quick Boys FIFA 2016 Toernooi

Maandag 30 mei en dinsdag 31 mei staan in het teken van een groot 1×1 FIFA 2016 toernooi die georganiseerd wordt in het kader van de Quick Boys Familiedagen in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid. Ben jij de beste FIFA-speler en durf jij samen met een vriend of vriendin de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan nu in via evenementen@quickboys.nl en maak gegarandeerd kans op mooie prijzen!

Op maandagavond mogen de D-pupillen en C-junioren hun kunsten vertonen. Op dinsdagavond mogen niet alleen de A- en B-junioren in actie komen, maar ook de senioren, niet-spelende leden en supporters van Quick Boys. Iedereen dus!
De inschrijfkosten bedragen slechts 3,00 EUR. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De finales zullen op groot scherm gespeeld worden en ook zal er een VR-bril (virtual reality) aanwezig zijn om uit te proberen.

Mail naar evenementen@quickboys.nl onder vermelding van je naam, je leeftijd en de gegevens van je speelmaatje. De avonden beginnen om 18:00 uur en eindigen ongeveer om 22:00 uur.

Heb je zin in een gezellige avond inclusief barbecue en wil je laten zien hoe goed je kan FIFA’en? Schrijf je dan snel in! Let op: de ruimte is beperkt dus schrijf je snel in!

Geef een antwoord