Voorverkoop Quick Boys – XerxesDZB

Aanstaande zaterdag om 14:30 uur (!) speelt Quick Boys de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie in de Hoofdklasse B. Op sportpark Nieuw Zuid is XerxesDZB uit Rotterdam de tegenstander. Indien de blauwwitten deze wedstrijd in winst weten om te zetten en Noordwijk punten verspeeld in het uitduel met Heinenoord, dan mag Quick Boys de kampioensvlag hijsen. Het kan dus een heel mooie dag worden voor een ieder die de blauwwitten een warm hart toedraagt!

Naar verwachting zal de publieke belangstelling voor deze wedstrijd dan ook enorm zijn. Leden van K.v.v. Quick Boys en Businessclub Quick Boys hebben uiteraard vrije toegang. Niet-leden die deze wedstrijd willen bezoeken kunnen gebruikmaken van de voorverkoopgelegenheid op vrijdag 6 mei aanstaande. De voorverkoop wordt gehouden van 18:00 tot 22:00 uur in het Supportershome, het oude sponsorhome, op Nieuw Zuid. De algemene toegangsprijzen zijn van toepassing:

Tribunekaart (volwassenen): € 9,00
Tribunekaart (65+/jeugd t/m 12 jaar): € 7,50
Staanplaats/Onoverdekte tribune (volwassenen): € 7,50
Staanplaats/Onoverdekte tribune (65+): € 6,00
Staanplaats/Onoverdekte tribune (jeugd t/m 12 jaar): € 4,00

Om lange wachtrijen aan de kassa’s op de wedstrijddag te voorkomen wordt de voorverkoopgelegenheid op vrijdag 6 mei in het Supportershome van harte aanbevolen. Bezoekers worden daarnaast dringend geadviseerd zoveel als mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen. 

Geef een antwoord