Kampioenengalerij Quick Boys (UPDATE)

Het zal je niet zijn ontgaan: Quick Boys 1 is kampioen! Maar er zijn veel meer teams van Quick Boys die dit seizoen de titel haalden in hun klasse. Quick Boys E10 was de eerste kampioen, inmiddels zijn er meer dan tien. Een overzicht:

Quick Boys E9
Het plan met Quick Boys E9 was om het aan het begin van het seizoen rustig aan te doen in de bekerpoule, om een gunstige loting voor de competitie te krijgen. Maar dit team liet in de bekerwedstrijden al zien dat rustig aan doen een tweede plek oplevert in de poule met veel doelpunten. In de competitie werd die lijn gewoon doorgezet. Tijdens de jaarswisseling stonden we al bovenaan met een groot aantal doelpunten. De tweede helft van de competitie kregen we meer tegenstand. Er werd minder gescoord, maar nog steeds veel gewonnen. De training van Jan Zoutman voor de trainer van de E9 kwam precies op tijd. Met die extra trainerskennis kon de eindstreep met succes gehaald worden. Met een moyenne van 2,5 punt per wedstrijd en 89 doelpunten voor in 16 wedstrijden is het kampioenschap dik verdiend!

Quick Boys E10
We zijn begonnen met een team van acht spelertjes, later kwamen er nog twee bij. De meesten hadden nog nooit wat gedaan in teamverband qua sport en we zijn daarom best wel trots dat we dit elftal op de rails gekregen hebben. Dat we dan ook nog kampioen zijn geworden is natuurlijk alleen maar mooier! Dit was echt een teamprestatie, mede bereikt dankzij de inzet van trainer Jan Bert v/d Boon, die er veel tijd in heeft gestoken.
Het hoogtepunt van het seizoen waren de uit- en thuiswedstrijd tegen SEV. Door winst in deze spannende wedstrijden zijn we uiteindelijk kampioen geworden.

Quick Boys F2
De F2 staat bekend als een hecht team, dat altijd hard werkt. Zowel tijdens als na de wedstrijd zijn ze goede vrienden. En de spelers hebben een grote supportersban van ouders, grootouders en familie die elke week weer achter het team staan. Aan het begin van het seizoen voelde iedereen al dat het kampioenschap er wel eens in zou kunnen zitten. Natuurlijk was er concurrentie en waren er in de loop van het seizoen ook mindere periodes. Maar het vertrouwen bleef! Op 23 april werd het harde werken beloond: ‘s ochtends werd SJZ F1 met 6-3 verslagen, waarna concurrent UVS ‘s middags punten morste en de titel een feit was. Toevallig was het hele team die middag bij elkaar voor een partijtje van een van de jongens. Het werd een extra groot feest!

Quick Boys MC1
Vol vertrouwen begonnen we aan het seizoen. Een goede bekercompetitie was de basis voor ons succes. Teams die sterker werden geacht werden overlopen, steeds vaker zagen de trouwe supporters een team dat steeds beter ging voetballen. Er werd gegokt op een derde plaats in de competitie, maar door de groei die onze meiden hebben gemaakt gedurende het seizoen en omdat de concurrentie punten verspeelde, werd de eerste plaats niet meer weggegeven.



Quick Boys MD1

Het seizoen 2015-2016 begon voor de MD1 met een aantal bekerwedstrijden. Deze werden gebruikt om te wennen aan elkaar en de meiden op de juiste posities te krijgen. Daar de bekerronde nog wisselvallig was, werd de competitie vol overtuiging gestart. Er werd bijna alleen maar gewonnen, met uitschieters van 16-0 en 13-0. Na 18 wedstrijden stopte de teller op 51 punten: 17 overwinningen en slechts 1 nederlaag (tegen Alphense Boys). Het doelsaldo was veelzeggend: 100 voor en slechts 8 tegen. Een terechte kampioen met alleen maar eerstejaars D-pupillen!


Overige kampioenen:

Senioren
Quick Boys 1
Quick Boys 6
Quick Boys 9
Quick Boys 11
Quick Boys 16

Junioren
Quick Boys B5
Quick Boys B7

Pupillen
Quick Boys F1

Vrouwen
Quick Boys Vrouwen 1

Geef een antwoord