Yordi Teijsse Speler van het Jaar

Yordi Teijsse is verkozen tot Speler van het Jaar 2015-2016. Na afloop van de “Clash of the champions” ontving Teijsse uit handen van Marco van Duijn, voorzitter van de Supportersvereniging, de prestigieuze award. Daarnaast ontving hij de bijbehorende dinercheque van Eeterij Het Wapen van Kattuk.

Teijsse, bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid, werd dit seizoen met 30 competitiegoals ruimschoots topscorer. Dit werd hij overigens niet alleen bij Quick Boys en in de Hoofdklasse B: in het zaterdagvoetbal scoorde niemand in de Top- en 3 hoofdklasses meer dan Teijsse. De Amsterdamse aanvaller is de opvolger van Jaap van der Plas, die de prijs vorig seizoen kreeg.

Na de uitreiking aan Teijsse, was het woord aan voorzitter Henk-Jan van Maanen. Hij sprak de vertrekkende spelers en stafleden toe en bedankte hen voor de bijdrage die zij het afgelopen jaar of afgelopen jaren hebben geleverd. Om uiteenlopende redenen zullen Jos van Beuningen (stopt), Mike Derlagen (OFC), Ruben van der Does (Ter Leede), Raymon Kuipers (stopt), Jan Loenen (onbekend), Stefan van der Plas (Valken’68), Sjaak Polak (GDA), Mike Ruijter (Swift), Rick Siere (FC Boshuizen), Thom de Vries (FC Rijnvogels) en Thomas de Vries (ODIN’59) sportpark Nieuw Zuid gaan verlaten. De vertrekkende spelers werden op gepaste wijze uitgezwaaid door de fans.

Foto onder, v.l.n.r.: Jan Loenen, Mike Derlagen, Thomas de Vries, Thom de Vries, Ruben van der Does, Stefan van der Plas, Jos van Beuningen, Rick Siere, Mike Ruijter, Raymon Kuipers, Henk-Jan van Maanen (voorzitter).

Geef een antwoord