Wedstrijdanalist Piet van Duijn toegevoegd aan technische staf Groep 1

Met ingang van het seizoen 2016-2017 wordt Piet van Duijn toegevoegd aan de trainersstaf van Groep 1 en zal hij zijn bijdrage leveren aan de veldtrainingen van de A-selectie met contractspelers aangevuld met de zogenaamde potentials. Op wedstrijddagen ondersteunt Van Duijn komend voetbaljaar Derek van der Plas, de nieuwe hoofdtrainer van het tweede elftal van K.v.v. Quick Boys. Daarnaast zal hij zijn huidige werkzaamheden als wedstrijdanalist voortzetten.

Van Duijn (54) begon zijn actieve voetbalcarrière op sportpark Nieuw Zuid. Na enkele jaren in het tweede elftal gespeeld te hebben, maakte de broer van Floor van Duijn jr. de overstap naar Katwijk waar hij een vaste waarde in de hoofdmacht werd. Op De Krom maakte hij tevens een start met zijn trainerscarrière. Van Duijn begon als jeugdtrainer en was later als assistent-trainer en zelfs hoofdtrainer van de oranjehemden actief. Verder was Van Duijn, in het bezit van trainersdiploma TC 1, eindverantwoordelijk bij Valken’68, SVC’08, DSO en FC VVC. Sinds dit seizoen is hij teruggekeerd op Nieuw Zuid in de functie van wedstrijdanalist van het eerste elftal.

De trainersstaf van Groep 1, verder bestaande uit Jan Zoutman, Martin Steenvoorden, Patrick de Groot en Derek van der Plas, is met de aanstelling van Piet van Duijn rond. Langs deze weg wordt Van Duijn heel veel succes en plezier toegewenst in de uitoefening van zijn nieuwe functie op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord