Kennismaken met… Yassire Hamdani

Op zaterdag 13 augustus gaat het seizoen 2016/2017 van start. Dit seizoen zal Quick Boys uitkomen in de Derde Divisie. Dat zal in ieder geval gebeuren met de nieuwkomers Jordy Groot, Yassire Hamdani, Kenneth Misa-Danso en Jason Oost. De aanwinsten zullen zich aan de hand van enkele korte vragen introduceren. Na Jordy Groot vorige week, is het vandaag de beurt aan Yassire Hamdani.

Naam: Yassire Hamdani
Woonplaats: Gouda
Leeftijd: 21 jaar
Positie: Rechtsachter / linksachter / rechtsbuiten
Vorige clubs: C.v.v. De Jodan Boys
Erelijst: Rijnmond Cup & diverse jeugdkampioenschappen

Wie is Yassire Hamdani?
“Ik ben een hardwerkende voetballer met een groot loopvermogen en veel snelheid over de flanken. Naast het voetballen studeer ik Fysiotherapie in Rotterdam. Tussen mijn studie en het voetballen door ben ik ook vaak in de sportschool te vinden.”

Waarom Quick Boys?
“Het afgelopen jaar heb ik twee maal tegen Quick Boys gespeeld en het was beide keren prachtig om mee te maken. Zulke grote clubs op amateurniveau zijn er niet veel. En daarnaast natuurlijk de grote supportersgroep… Toen ik thuis bij Jodan Boys speelde tegen Quick Boys, had ik het gevoel alsof ik uit bij Quick Boys aan het spelen was! Dat zegt wel iets over de club en haar aanhang natuurlijk. Dit alles bij elkaar en het succes waar Quick Boys naar streeft maakte dat er voor mij geen twijfel was toen ik werd benaderd! “

Ambities komend seizoen
“De ambities van de club zijn duidelijk. We willen zo hoog mogelijk eindigen en het liefst in de top 5. Dat is iets waar we met de ploeg naar toe zullen werken en misschien zelfs naar meer. Verder heb ik zelf drie jaar ervaring in de hoofdklasse ondanks mijn jonge leeftijd. Ik ben bereid te concurreren voor een plek bij de basiself en heb ik onwijs veel zin in het komende seizoen!”

Geef een antwoord