Programma Landenteams tijdens de Open Dag (UPDATE)

Op zaterdag 30 juli aanstaande vindt de jaarlijkse Open Dag plaats op sportpark Nieuw Zuid. In verband met de vroegere start van de competitie dit seizoen, valt de Open Dag enkele weken eerder dan de afgelopen jaren het geval was. Tijdens de Open Dag zal onder andere het eerste elftal worden gepresenteerd, en wordt er door Quick Boys 1 geoefend tegen Westlandia.

Voor de Landenteams staat er echter ook een mooi programma klaar. Ondanks dat de Open Dag dit jaar midden in de vakantie valt, zijn alle spelers en speelsters van de Landenteams weer van harte welkom voor tal van activiteiten. Het programma voor de Landenteams is als volgt:
13.00 uur: Spelers en speelsters verzamelen op Nieuw Zuid. Er zullen kleedkamers zijn waar kan worden omgekleed (eigen kleding meenemen).
13.15 uur: De spelers en speelsters gaan het hoofdveld op voor de presentatie en groepsfoto, met aansluitend 4×4 en 7×7 wedstrijdjes met een aantal selectiespelers.
14.10 uur: De spelers en speelsters gaan het veld af, en krijgen een welverdiend ijsje.

Wat is er nou mooier dan als 4-, 5- of 6-jarige op het hoofdveld van Nieuw Zuid te voetballen, misschien wel samen met helden als Dennis van der Plas, Henry Opoku, Milan Hoek en Mohamed el Osrouti?!

Als je kind dit jaar lid is geworden en gaat spelen in de Landenteams, is hij of zij van harte welkom! Is je kind nog geen lid, maar wil je hem of haar wel graag de kans geven met een aantal selectiespelers te voetballen op het hoofdveld van Quick Boys? Meld je kind dan aan als lid! Dit kost slechts €95,- voor een heel seizoen trainingen en wedstrijden, waarbij nieuwe leden verwend worden met een welkomstpakket. In dit pakket zitten onder meer een rugtas en trainingspak. Meer informatie en de aanmeldingsprocedure zijn te vinden op de pagina van de Landenteams.

Tot zaterdag 30 juli!

UPDATE 26 juli
De teamindelingen van de Landenteams worden pas ná de zomervakantie gemaakt. De afgelopen tijd hebben zich al vele tientallen nieuwe kinderen ingeschreven voor het aanstaande seizoen. Alle nieuwe aanmeldingen t/m 25 juli 2016 zijn opgenomen in de lijst met aanmeldingen in de bijlage hieronder. Alle kinderen op deze lijst, en uiteraard de spelers en speelsters van de Landenteams die al lid zijn, zijn zaterdag welkom bij het Landenteamsprogramma van de Open Dag.

Mocht je je kind wel hebben aangemeld als nieuw lid, maar ontbreekt hij of zij op de lijst? Neem dan via mail contact op met de coördinator van de Landenteams, via landenteams@quickboys.nl.

Landenteams – Lijst met nieuwe leden (25-07-2016)

Geef een antwoord