K.v.v. Quick Boys in zee met proefspeler Mohamad Mahmoed

Mohamad Mahmoed sluit definitief aan bij de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De club heeft een contract aangeboden aan de tweebenige middenvelder die de afgelopen twee weken op proef is geweest bij de blauwwitten.

De 21-jarige Mahmoed was clubloos op het moment dat hij aan zijn proefperiode op sportpark Nieuw Zuid begon. De inwoner van Delft speelde in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en PSV. Bij de Eindhovenaren was hij onder toenmalig trainer Phillip Cocu aanvoerder van PSV A1. Zijn laatste club was NEC Nijmegen.
Technisch manager Gert Aandewiel licht toe waarom hij met de proefspeler in zee is gegaan: ,,Door omstandigheden is Mohamad het afgelopen jaar clubloos geweest. Quick Boys wil hem de kans geven om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij heeft een tijdje niet gespeeld en mist ritme. Het zal even duren voordat Mohamad zijn oude niveau weer zal halen. Maar op de trainingen en in de oefenduels tegen AFC en Hercules heeft hij laten zien wat hij in huis heeft. Mohamad is bovendien bereid in zichzelf te investeren en kiest daarom bewust voor een herstart bij Quick Boys.”

Het Technisch Management wil langs deze weg Mohamad nogmaals van harte welkom heten op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan.

Geef een antwoord