Kom jij ook naar de Open Dag van Quick Boys?

In aanloop naar het nieuwe seizoen organiseert K.v.v. Quick Boys uiteraard weer de traditionele Open Dag. Het jaarlijkse evenement staat gepland op zaterdag 30 juli aanstaande. Vanaf het middaguur staat sportpark Nieuw Zuid in het teken van vermaak voor jong en oud, voetbal en gezelligheid! Op deze manier wordt op een stijlvolle manier het startschot gegeven voor het aanstaande voetbaljaar. De organisatie heeft het programma voor het evenement rond en wil bij voorbaat de Supportersvereniging, sfeergroep Tifosi QB en de Club van 100 hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van deze dag.

Evenementenplein 
Het gezellige Evenementenplein zal eveneens goed gevuld zijn aanstaande zaterdag. Hier zullen vanaf 12:00 uur de springkussens worden opgesteld, vindt de verkoop van merchandising plaats (tot 15:00 uur) en zal uiteraard ook voor de inwendige mens gezorgd worden. De visbakkers van Kees de Droebel zijn ook weer van de partij!
In een zogenaamde pannakooi kunnen de jongens en meisjes hun kunsten vertonen. Ook Hassan Isik komt langs. De freestyler zal leuke showtjes en clinics verzorgen tijdens de Open Dag. Daarnaast kan iedereen zich uitleven op de gatengoal.
 
Presentatie Landenteams en A-selectie
Vanaf omstreeks 13:00 uur gaan de jongste spelende leden van Quick Boys de dag van hun leven beleven. Onder begeleiding van de spelers van het eerste elftal worden zij op het hoofdveld op professionele wijze gepresenteerd aan het publiek. Daarnaast mogen de spelers van de Landenteams hun kunsten vertonen aan de vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes op het hoofdveld! Na de inspanningen ontvangen de kinderen loon naar werken in de vorm van een ijskoude lekkernij.
Een ander hoogtepunt van de Open Dag is de presentatie van de vernieuwde A-selectie. Eén voor één worden de spelers om 14:45 uur voorgesteld aan de supporters. Over de nieuwe gezichten en de vertrouwde namen worden de aanwezigen bijgepraat door Martijn de Graaf, de stem van Quick Boys TV. 

Oefenwedstrijd Quick Boys – Westlandia 
Vervolgens zal de hoofdmacht zich gaan voorbereiden op het oefenduel met Westlandia, de club uit Naaldwijk die uitkomt in de zondagtak van de Derde Divisie. Twee kersverse kampioenen tegen elkaar! Om 15:00 uur zal de blauwwitte formatie van trainer Jan Zoutman op het hoofdveld laten zien wat zij in hun mars hebben. Voor en na de wedstrijd kunnen de jeugdige fans op handtekeningenjacht met de speciale handtekeningenkaart. 

Afsluiting Open Dag
De Open Dag wordt traditiegetrouw afgesloten met muziek. Een Drive-In show van Timeless Events zal voor veel gezelligheid zorgen! Een mooie opwarmer voor Reuring aan Zee!

Tot slot 
Kortom, een evenement dat je niet mag missen! Kom aanstaande zaterdag naar de Open Dag van K.v.v. Quick Boys en beleef een mooie start van het nieuwe seizoen!

 

Geef een antwoord