Landenteams beginnen aan nieuw seizoen

Zaterdagmorgen 3 september gaan we met de landenteams weer het veld op. We hebben weer veel aanmeldingen ontvangen en de meeste kinderen kunnen niet wachten om eindelijk te gaan beginnen!

In het bestand onderaan de pagina is de indeling van de 4×4 teams, de 7×7 teams en de trainingsgroep voor het najaar 2016 opgenomen. Hierbij zijn alle bij ons bekende aanmeldingen per 24 augustus meegenomen. Zoals eerder aangegeven hebben we kinderen met het geboortejaar 2012 ingedeeld voor zover dat mogelijk is qua totaal aantal inschrijvingen. Hierbij is uiteindelijk een grens gehanteerd van kinderen die geboren zijn voor 30 juni 2012. Meer plek is er op dit moment helaas niet. Bij de 7×7 teams is er nog plek voor een paar kinderen (geboortejaar 2010), aanmelden daarvoor kan via de lidmaatschapspagina. Vragen en opmerkingen kunnen worden gestuurd naar landenteams@quickboys.nl.

Voor de kinderen die geboren zijn ná 30 juni 2012 is er wel de gelegenheid om op woensdag mee te trainen en zo alvast te wennen. Hiervoor is geen contributie verplicht. De ervaring leert dat dit voor de kinderen die net 4 jaar zijn (of nog 4 jaar moeten worden) meestal ook de beste aanpak is, omdat anders de onderlinge verschillen tussen de kinderen qua (fysieke) ontwikkeling vaak best groot kan zijn. Ook voor wat oudere kinderen is het mogelijk om aan deze trainingsgroep deel te nemen, om zo even rustig te bekijken of voetbal echt wel zo leuk is. Zodra er plek is bij de 4×4 teams (bijvoorbeeld na de winterstop) zullen deze kinderen eventueel doorstromen naar een 4×4 of 7×7 team.

Zaterdagmorgen 3 september staat er een kennismaking op het programma. Omdat alleen ons eigen landenteamsveld beschikbaar is, hebben we de ochtend in vier blokken ingedeeld.
Blok 1: van 09.00 tot 10.00 uur met de 7×7 teams Portugal, Spanje en Mexico.
Blok 2: van 10.00 tot 11.00 uur met de 7×7 teams Brazilie, Engeland en Uruguay.
Blok 3: van 11.00 tot 12.00 uur met de 4×4 teams Belgie, Denemarken, Finland en Frankrijk.
Blok 4: van 12.00 tot 13.00 uur met de 4×4 teams Nederland, Schotland, Wales en Zweden.
Graag op tijd aanwezig zijn, zodat we op de aangegeven tijd kunnen beginnen. Op het informatiebord bij de Commissiekamer zal worden aangegeven welke kleedkamers beschikbaar zijn.

Op woensdag 7 september is de eerste training en dan zal ook de groep gaan starten met kinderen die alleen trainen. De trainingstijd is elke week van 17.15 tot 18.15 uur. Volgende week zaterdag 10 september is de eerste competitieronde. Het volledige programma zal binnenkort worden bekendgemaakt.

Elk team krijgt een tas met de tenues (shirt + broek). Nieuwe leden krijgen elk een welkomstpakket met daarin o.a. sokken en scheenbeschermers. Je moet dus zelf alleen voor schoenen zorgen. De welkomstpakketten moeten nog worden samengesteld en zijn t.z.t. af te halen bij de QB Webshop. Ook hierover volgt later meer informatie.

Zoals elk seizoen hebben we ook dit jaar weer de hulp nodig van ouders/begeleiders. Zo zoeken we voor elk team een contactpersoon, een teambegeleider die zaterdag de voetballende jongens en meisjes aanstuurt tijdens de wedstrijd en ook graag per team iemand die wil helpen met de trainingen. Dit kan per team één persoon zijn, of meerdere personen in onderling overleg. We hebben al een aantal namen van enthousiaste mensen op onze lijst staan, maar als je wilt helpen dan ontvangen we graag een email naar landenteams@quickboys.nl. De competitie met de Landenteams is misschien wel de leukste competitie van Quick Boys en de ervaringen zijn vaak erg positief. Dus meld je vandaag nog aan!

Indeling Landenteams najaar 2016 – 4×4 teams

Indeling Landenteams najaar 2016 – 7×7 teams

Trainingsgroep Landenteams najaar 2016

Geef een antwoord