Scheidsrechters pupillen gezocht

De scheidsrechterscommissie probeert elke week om de wedstrijden van de JO11 (e’tjes) en JO9 (f’jes) van een scheidsrechter te voorzien. Helaas is de groep van jeugdscheidsrechters sterk uitgedund en zijn er vaak ouders of begeleiders nodig om deze wedstrijden te leiden. De commissie doet daarom een oproep voor nieuwe scheidsrechters.

Sinds kort is er weer een nieuw gezicht op de velden te zien, die met veel plezier een wedstrijd fluit. Zijn naam is Jan Schoneveld. Jan voetbalt zelf in de JO15-7 en is 13 jaar jong. Hij meldde zichzelf aan bij de scheidsrechterscommissie. Na twee wedstrijden onder begeleiding van een ervaren scheidsrechter, fluit Jan nu zelfstandig zijn een pupillenwedstrijd, alvorens hij zelf gaat voetballen.

Wie van de jeugdleden heeft nog meer zin om, net als Jan, vóór zijn eigen wedstrijd een pupillenwedstrijd te fluiten? Je helpt hiermee onze jongste jeugd enorm! Heb je interesse, kom dan langs bij de scheidsrechterstafel in de Commissiekamer of neem contact op met Leon Beugelsdijk via 06-14417806 om een afspraak te maken. En wie weet fluit je binnenkort ook net als Jan een pupillenwedstrijd op Nieuw Zuid.

Namens de scheidsrechterscommissie,

Leon Beugelsdijk

Geef een antwoord