Samstag 29. Oktober: Neu Süd Oktoberfest

Het is weer bijna zover! Op zaterdag 29 oktober aanstaande organiseert de Supportersvereniging Quick Boys in samenwerking met de barcommissie van de club het Neu Süd Oktoberfest, een evenement in Duitse sferen met vanzelfsprekend veel Bier, Wurst, Frauen und Musik!  

Ieder jaar vindt in München een grandioos volksfeest plaats welke ieder jaar miljoenen bezoekers trekt. De 183e editie van het Oktoberfest duurt officieel van 15 september tot 3 oktober. De grote afsluiter zal echter plaatsvinden op zaterdag 29 oktober a.s. vanaf 20:00 uur op sportpark Nieuw Zuid!   

De organisatie heeft DJ Gildo von der Wies’n weten te strikken, der Oktoberfest Hitmeister DJ fur Holland! Hitmeister DJ Gildo draait de bekende Schlagers en de beste Oktoberfest-, Wies‘n- en Apres-Ski muziek. Natuurlijk ken je de Duitse muziek wel: Cowboy’s und Indianer, Schatzi schenk mir ein Foto, Viva Colonia, Ich bin wie du und Das Fliegerlied. DJ Gildo speelt ze allemaal voor je. Door zijn ervaring in de Apres-Ski scene in Tirol, zit er ook nog een vleugje Tiroler-Volksmusik bij zijn muziekkeuze. 

De kantine zal worden omgetoverd in een grote Bierstube met lange, houten tafels en gezellige, Duitse aankleding. Uiteraard kan ook de Duitse muziek niet ontbreken en zullen de pullen bier worden geserveerd door speciaal uitgedoste serveersters, de Crazy Ladies (beter: die Verrückte Mädchen!) Het belooft een geweldige avond te worden!  

De toegangskaarten zijn te koop bij de bestuursleden van de Supportersvereniging en kosten 7,50 EUR per stuk (incl. Quick Boys Bierpul). Aan de deur kosten de kaarten 10,00 EUR. 

 

Geef een antwoord