Marco van Duijn: ''Er komen nog een paar hele leuke wedstrijden aan.''

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen VV Capelle, een oude bekende, sprak de webredactie met de voorzitter van de Quick Boys Supportersvereniging: Marco van Duijn. Marco bekleedt inmiddels al een aantal jaren het voorzittersschap. Daarnaast is hij bij meerdere commissies binnen de club betrokken.

Quick Boys won de laatste competitiewedstrijd in Heemskerk. Wat verwacht je tegen Capelle?
”Capelle is van oudsher een lastige tegenstander voor Quick Boys, al is het natuurlijk een tijd terug dat we elkaar troffen. De overwinning bij Odin’59 en de daaropvolgende oefenwinst op SJC is hopelijk een kantelmoment voor matige resultaten van de afgelopen wedstrijden. Na een paar dagen rust is hopelijk iedereen fit voor de komende periode tot de winterstop. Er komen nog een paar hele leuke wedstrijden aan.”

Is de stijgende lijn ingezet als je van Capelle wint?
”Dat weet je natuurlijk nooit. Feit is wel dat als je van Capelle wint, er een ploeg met zelfvertrouwen naar de Middelmors gaat. Wat mij betreft toch de mooiste (uit)wedstrijd van dit seizoen. Beide ploegen draaien (nog) stroef, dus dat kan een enorme clash worden waarbij de inzet natuurlijk veel meer is dan drie punten. Ik gun alle supporters van Quick Boys die op de veiling werken een hele mooie maandag na jaren van armoede in de Hoofdklasse! Maar week voor week, eerst maar echt winnen van Capelle!”

Wat denk je verder van dit seizoen, waar gaat dit Quick Boys eindigden?
”Een kampioenschap is vrijwel uitgesloten, al weet je het natuurlijk nooit. Wel verwacht ik dat met deze groep een plek in de middenmoot te laag is. Ondanks het ontbreken van een nieuwe spits, zit er wel voetbal in de groep. Wellicht slepen we nog een periodetitel uit het vuur en mogen we ons geluk beproeven in de nacompetitie. Al moet ik daar direct bij zeggen dat ik niet weet of een promotie nou zo’n enorme verbetering zal zijn qua competitie.”

Het volledige interview met Marco van Duijn is aanstaande zaterdag te lezen in het programmablad. Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd in de competitie wordt het programmablad voor slechts €0,50 verkocht bij de toegangspoorten.

 

Geef een antwoord