Kort verslag najaarsledenvergadering

Kort verslag van de Najaarsledenvergadering van K.v.v. Quick Boys d.d. vrijdag 11 november 2016 (20.00 uur).

QB_logo_384_500pxIn zijn openingswoord staat de voorzitter Henk Jan van Maanen stil bij het behaalde kampioenschap van Quick Boys 1. Hij gaat ook in op de ontstane onrust bij de vrijwilligers van het clubhuis door het onderzoek dat heeft plaatsgevonden n.a.v. geconstateerde kasverschillen. Het bestuur heeft (geprobeerd) in alle zorgvuldigheid te handelen. De communicatie naar deze groep ligt erg gevoelig en had achteraf op sommige punten anders gekund.
Het bestuur bestaat ook uit vrijwilligers die plezier moeten kunnen hebben in uitvoering van de werkzaamheden en daarbij ook vertrouwen nodig heeft van de leden. Voor iedereen zou moeten gelden dat het belang van de club (en niet het eigen belang) altijd voorop dient te staan!

Het jaarverslag van de secretaris en het financieel jaarverslag worden goedgekeurd. De kascontrole commissie doet verslag en geeft haar goedkeuring aan de jaarrekening 2015/2016.

Het voorstel van het bestuur voor de invulling van de vacature secretaris door Jaap van Rijn en voor vacature penningmeester door Willem van Duijn, wordt aangenomen.

Martin Haasnoot geeft toelichting op commerciële zaken en deelt mee dat het bestuur verheugd is te kunnen melden dat het contract met de hoofdsponsor Parlevliet & van der Plas met 1 jaar is verlengd.

Cees Haasnoot en Pieter van der Plas geven toelichting op voetbalzaken en worden daarbij aangevuld door Gert Aandewiel.

Er is weer een groot aantal leden dat jubileert: 1 lid met 70 jaar, 1 lid met 40 jaar en 45 leden met 25 jaar lidmaatschap van Quick Boys!
De aanwezige jubilarissen zijn deze avond gehuldigd (kijk hier voor de foto’s).

Na de rondvraag sluit de voorzitter de vergadering, onder dankzegging van ieders aanwezigheid.

Bestuur van K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord