Belangrijke informatie voor Quick Boys-supporters

Morgen staat het prachtige affiche IJsselmeervogels – Quick Boys op het programma in de Derde Divisie. Een duel tussen twee voetbalbolwerken in het amateurvoetbal waarvoor grote publieke belangstelling zal bestaan. Gelet op de te verwachten stroom toeschouwers zal er gebruik worden gemaakt van gescheiden supportersvakken. Het bezoekersvak bevindt zich aan de zijde van sporthal De Toekomst. Hiervoor wordt een aparte ingang ingericht aan de sporthalzijde.

De Quick Boys-supporters worden verzocht gebruik te maken van desbetreffende ingang. Aanvang van de wedstrijd is 15:00 uur, het bezoekersvak is vanaf 14:00 uur geopend. Er wordt verzocht hiermee rekening te houden in de reistijd zodat men niet te vroeg op sportpark De Westmaat aanwezig is en het sportpark nog niet betreden kan worden.

De prijzen voor de beschikbare toegangskaarten bedragen € 8,- voor volwassenen en € 6,- voor 65-plus kaarten. Er wordt verzocht zoveel als mogelijk met gepast geld te betalen hetgeen de doorstroming bij de kassa’s zal bespoedigen. Supporters van Quick Boys kunnen bovendien gebruikmaken van de voorverkoop op vrijdagavond tussen 20:00 en 21:30 uur in het Supportershome. 

Wat betreft parkeervoorziening kan gebruik worden gemaakt van parkeerterrein op De Westmaat of de naastgelegen parkeerplaats. Er dient rekening mee worden gehouden dat op een gedeelte van de openbare weg De Westdijk geldt dat daar alleen geparkeerd mag worden voor vergunninghouders. Let op de aanwezige borden en voorkom een boete.

Geef een antwoord