Drie potentials verdienen contract

Met ingang van het seizoen 2017-2018 maken Jan de Bruin, Ricardo Kuyvenhoven en Stan Prosman deel uit van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Het Technisch Management van de club verhoogt daarmee de status van deze potentials die een contract aangeboden hebben gekregen.

De Bruin (20) is de aanvoerder van het tweede elftal van trainer Derek van der Plas. De middenvelder, die de gehele jeugdopleiding van de blauwwitten doorliep, mocht reeds vorig seizoen aan het grote werk ruiken. In de gewonnen bekerwedstrijd tegen Scheveningen (3-0) maakte De Bruin als invaller voor de eerste keer zijn opwachting in het eerste elftal. Ook in het huidige voetbaljaar maakt het talent een goede ontwikkeling door waardoor De Bruin een definitieve plaats in de A-selectie heeft weten af te dwingen.

Ook de pas 18-jarige Kuyvenhoven schuift door naar het keurkorps van trainer Jan Zoutman. De linkspoot, vervroegd overgeheveld naar de senioren, is eveneens een vaste waarde in het tweede elftal. In de voorbereiding op het lopende seizoen heeft de halfspeler al de nodige minuten gemaakt in de hoofdmacht. Kuyvenhoven heeft nog niet tot een officieel debuut kunnen komen, maar hij geldt als een grote belofte voor de toekomst. Dat is ook de reden waarom Leidenaar een contract aangeboden heeft gekregen.

Tot slot heeft Prosman (19) voor komend seizoen een plaats in de A-selectie van de blauwwitten weten te bemachtigen. De Wassenaarder is een linksbenige verdediger die een uitstekende indruk maakt in het tweede elftal. Prosman kwam aan het begin van het voetbaljaar over Quick Boys A1 waar hij een hecht verdedigingsduo vormde met de naar ADO Den  Haag vertrokken Henk van Schaik.

Het Technisch Management wil langs deze weg de drie talenten van harte feliciteren met de opwaardering van hun status en hoopt dat zij zich de komende jaren verder zullen ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord