Contantloos betalen clubhuis

Zoals eerder gemeld gaat Quick Boys vanaf 1 januari 2017 ‘cashless’. Dit houdt in dat het dan niet meer mogelijk is om in het clubhuis en bij de overige verkooppunten met contant geld te betalen.

Al vele leden hebben inmiddels tegoed op de ledenpas gestort d.m.v. de App of het oplaadstation in het clubhuis.

Vele sportverenigingen zijn onze club hierin reeds voorgegaan. De voordelen zijn dan ook duidelijk:
    •    betaalgemak: snel afrekenen is prettig voor jou en voor de barmedewerkers
    •    geen contante geldstromen meer: komt de veiligheid ten goede en scheelt veel administratieve rompslomp
    •    meer overzicht over de clubhuis-inkomsten

Er is straks een aantal manieren om consumpties af te rekenen:
    •    pinnen met je bankpas
    •    contactloos betalen met je bankpas
    •    betalen met je mobiele telefoon (NFC)
    •    betalen met je ledenpas

Met name voor de laatste mogelijkheid is een superhandige app ontwikkeld, die bijzonder gebruiksvriendelijk is. Hiermee is het heel gemakkelijk om je ledenpas op te waarderen via iDeal of creditcard, maar ook saldo en transacties in te zien.

Als je liever niet via de App wilt opwaarderen, kan dit ook met het oplaadstation in het clubhuis. Ook dan kun je met de App het saldo bekijken.

Het is ook mogelijk om accounts met elkaar te koppelen (bijvoorbeeld van je teamgenoten of familielid). Dus straks hoeft jouw kind niet meer naar je op zoek voor contant geld om iets te kunnen kopen. In plaats daarvan zorg je gewoon met je mobiele telefoon dat hij of zij weer voldoende saldo op de ledenpas heeft.

Bij iedere opwaardering van de ledenpas t/m 31 maart 2017 via de app ontvang je trouwens direct een bonus van 5% als extra tegoed.

Om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden en de werking van de app kun je kijken naar de instructie helemaal onderaan.knip_app_logo
Natuurlijk krijg je na het aanmelden/inloggen bij de app een echte Quick Boys-look te zien. De app is met je mobiele telefoon te downloaden via de App Store en Google Play. Zoek naar Knip (van Le Credit Group B.V.) of maak gebruik van één van onderstaande buttons wanneer je dit leest op je mobiele telefoon:

badge-appstore     badge-googleplay

Wanneer je de app opent op je telefoon wordt er eerst gevraagd om je aan te melden met je mailadres.
LET OP: het is belangrijk dat je dit doet met het mailadres dat van jou bekend is bij de ledenadministratie van Quick Boys.
Op donderdag 29 december 2016 is er een speciale digitale nieuwsbrief verstuurd naar alle leden van wie de club over het mailadres beschikt.
Check dus het mailadres waarop deze binnenkomt: daarmee kun je je aanmelden bij de app.
Ontvang je de nieuwsbrief niet en zit deze evenmin in je spambox? Stuur dan een mail met je naam, adres, geboortedatum en (indien bekend) lidnummer naar administratie@quickboys.nl, zodat jouw gegevens in het ledenbestand kunnen worden aangevuld met je mailadres.
Dit zelfde mailadres kun je ook gebruiken wanneer je m.b.t. de app vragen hebt of op problemen stuit bij downloaden, aanmelden, inloggen etc.

We beseffen dat er een (beperkte) gewenningsperiode zal zijn, met name voor jeugdspelers van buitenaf die zelf nog geen pinpas hebben en zonder ouder naar uitwedstrijden gaan. Er wordt in ieder geval gezorgd dat op het sportpark goed en duidelijk wordt aangegeven dat er niet met contant geld kan worden betaald.
De praktijk bij andere sportverenigingen heeft uitgewezen dat het snel went en na verloop van tijd nauwelijks meer tot problemen leidt. Het is gebleken dat in één keer overstappen naar contactloos betalen uiteindelijk beter en duidelijker is voor iedereen dan het werken met een overgangsperiode.

Wat wel blijft is de traditie van het flesjes ophalen: in het clubhuis zal nog steeds statiegeld worden uitbetaald.

INSTRUCTIE VOOR DE APP NA HET DOWNLOADEN:

Opwaarderen_met_de_KNIP_app_bestaande_gebruikers_zonder_kop

Geef een antwoord