Gezocht: enthousiaste vrijwilligers (m/v) voor koffiecorner Zuid

K.v.v. Quick Boys heeft naast het clubhuis ook de beschikking over een aantal zogenaamde koffiecorners: bij veld 4, bij het hoofdveld nabij het scorebord en bij ingang Zuid. Voor laatstgenoemde koffiecorner is de club op zoek naar een nieuw team van circa drie personen die tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal deze ruimte wil bemannen.

De werkzaamheden bestaan uit de verkoop en uitgifte van onder andere koffie, thee, broodjes, koeken, etc. gedurende een half uur voor de aanvang van de thuiswedstrijd van het eerste elftal tot aan het laatste fluitsignaal. Derhalve een beperkte inzet van maximaal een paar uur per twee weken. 

Degenen die zich hiervoor willen inzetten krijgen een dankbare job, aangezien de mogelijkheid tot verkrijgen van een lekker bekertje koffie, thee of warme chocolademelk en een ouderwets broodje bal zeer wordt gewaardeerd door de aanwezige toeschouwers.

De gezelligheid staat voorop en uiteraard hoef je niets van het eerste elftal te missen. Kortom, wie heeft interesse om deze functie te vervullen? Neem voor meer informatie contact op met Jan van Wolferen (06-37551612 of jan@vletterdenhaan.nl). 

 

Geef een antwoord